Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hirdetés képes leírás - Reklám, Reklámügynökség.tlap.hu
részletek »

Hirdetés - Reklám, Reklámügynökség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: reklam.tlap.hu » Hirdetés
Keresés
Találatok száma - 10 db
AdWords kampány kezelése

AdWords kampány kezelése

AdWords kampányok kezelése a net-Position Kft. jóvoltából kizárólag hozzá értő szakemberek segítségével történik, akik hétköznaponként készséggel állnak a már meglévő és a leendő ügyfeleik segítségére. Az ügyfélkapcsolati kollégákkal telefonon is fel lehet venni a kapcsolatot a weboldalon található elérhetőségek segítségével, valamint a szakemberek is állnak rendelkezésre a problémák orvosolása tekintetében. Minősített szakemberek kezelik az online felületeket, ezáltal minden weblap kiválóan hozzáértő kezekbe kerül.

BKV és köztéri reklámfelületek

BKV és köztéri reklámfelületek

Cégünk közterületi reklámfelületeket ad bérbe kedvező áron - immáron több, mint tíz éve. Hirdetési helyeink lefedik a főváros főbb közlekedési csomópontjait. A kínálatunkban szereplő magas reklámértékű felületek egyedi méretűek és fekvésűek.

Budaplakát

Budaplakát

Budaplakát 11 Reklámszervező Kereskedelmi és Szolgáltató Kft a XI. kerület köztéri reklámok, reklámtáblák, plakátok, óriásplakátok, poszterek kiadásával foglalkozó cég. Elérhetőség: 1116 Budapest, Sztregova utca 22-28

Index Kommunikációs Kft.

Index Kommunikációs Kft.

Reklám szolgáltatások, hirdetési felületek a Közterületi Média weboldalán! Szolgáltatásaink dióhéjban: Vállaljuk reklámkampányok tervezését, lebonyolítását. Megrendelőink számára az előzetesen bekért és megadott információk szerint tervezünk egy vagy több lehetséges megoldást. Grafikai segítség, termék ? vagy látványfotózás: kérés szerint ötleteket adunk, elkészítjük a kreatív megjelenést. Ennek a költségei az átadott, felhasznált anyagok után kalkulálhatóak. Gyártási és egyéb produkciós segítségnyújtás: cégünk a megbízható és kipróbált nyomdai és produkciós háttérrel egyaránt rendelkezik. Hirdetési felületeket kínálunk a következő eszközökön: óriásplakát (Billboard), city light poster, járműreklám, metró reklám, oszlopreklám - hirdetőoszlop reklám, kültéri óriáskijelzők (TV-k vagyis Led falak), led digitális plakát, korlátreklám, egyedi táblák és egyéb megjelenések (backlight, tetőreklám, molinó, építési háló, világító portál). Kérje árajánlatunkat, ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal a honlapon található telefonszámok valamelyikén!

Kérdőívezés

Kérdőívezés

A kérdőívezés egy hasznos és gyors visszaigazolásokat adó felmérési módszer, mely szolgáltatása/terméke milyenségéről a végfelhasználó általi ismereteket osztja meg önnel. A kérdőívezés egyfajta piackutatás is egyben, mely megmutatja az Önök számára, hogy az embereket mennyire igényelheti egy új termék bevezetése, mennyire lehet a későbbi értékesítés során kelendő ill. keresett, így eldöntheti, hogy megéri e az adott termék vagy szolgáltatás bevezetése adott piacra, de legalábbis több szempont alapján értékelheti az összeállítandó know-how ill. megvalósíthatósági és kivitelezési tervek összeállítását.

Reklámfelületek metróban, aluljáróban

Reklámfelületek metróban, aluljáróban

Metró aluljárókban kínálunk citylight táblákat, kisebb méretű fényposztereket, metró állomásokon padlóreklámok és egyedi reklámfelületek. Budapest forgalmas csomópontjaiban és főútvonalain forgó reklámórákat. Korlátreklámok, BKV-reklámok. Vállalunk nyomdai kivitelezést, plakátgyártást. Vállalunk komplett közterületi kampányokat. Kizárólag minőségi reklámfelületeket kínálunk Budapest belvárosában. 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a közterületi reklámok piacán. Várjuk megkeresésüket. City Dekor Kft.

Reklámporta

Reklámporta

A Reklámporta egy 2008-ban indított reklámszakmai kezdőoldal, amely a legjobb magyar nyelvű tartalmak mellett az angol nyelvű szakmai oldalakat és blogokat gyűjti össze. Az oldal üzemeltetésével szeretnénk megkönnyíteni az iparágban dolgozóknak és a kommunikációs szakma hírei és eredményei iránt érdeklődőknek a gyors tájékozódást. A Reklámportát a Neo Interactive digitális reklámügynökség szerkeszti.

Reklámtábla készítés kis-,és nagyméretekben

Reklámtábla készítés kis-,és nagyméretekben

Az autófóliázás hosszú távon megóvja járműve karosszériájának épségét. Miért ne használná fel ezt a felületet saját tevékenységi köre reklámozására? Cégünk tervezői szakszerű segítséget nyújtanak Önnek reklámtábla vagy kirakat dekoráció megvalósításával kapcsolatban is. Modern gépállományunk nagyméretű nyomtatásra alkalmas, ezért ha rendkívüli nagyságú üzletdekoráció kialakítását tervezi, akkor is ránk bízhatja magát! A perforált fólia belülről fényáteresztő, kívülről mutatós. Kérjen telefonon szaktanácsadást!

Robogó Média

Robogó Média

Robogómédia - a hatékony hirdetési megoldás. A robogómédia egy teljesen újszerű ötlet alapján jött létre. A robogómédia kiválóan alkalmas márkaépítésre, termékkampányra, akciók hírverésére, rendezvények népszerűsítésére.

Hirdetés
Szalagfüggönyreklám

Szalagfüggönyreklám

A szalagfüggönyre lamellánként lehet nyomtatni és így összeáll egy ablaknyi reklámfelület. A szalagfüggönyös kirakatok / szolárium, testépítő / árnyékolóit díszíthetjük fotókkal, reklámszövegekkel. Az irodákban, tárgyalókban lévő szalagfüggönyökön gyönyörűen mutat a cég emblémája. Lehet e méltóságteljesebb, mint a cég logoját a szalagfüggöny méretében ábrázolni! Egy ilyen méretű dekoráció hitelességet és erőt sugároz.

Tuti menü