Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kattintás alapú reklám (pay-per click) rendszer képes leírás - Reklám, Reklámügynökség.tlap.hu
részletek »

Kattintás alapú reklám (pay-per click) rendszer - Reklám, Reklámügynökség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: reklam.tlap.hu » Kattintás alapú reklám (pay-per click) rendszer
Keresés
Találatok száma - 5 db
Affiliate

Affiliate

Az affiliate.hu segít a médiatulajdonosoknak és a hirdetőknek, hogy egymásra találjanak. A hirdetők elhelyezik a kampányaikat a rendszerben, beállítják, hogy milyen premizálást tudnak kínálni az oldalaknak. A médiatulajdonosok kiválasztják a célcsoportjuknak és az üzleti érdekeiknek legmegfelelőbb kampányokat. Az Affiliate.hu rendszere a partnerek közötti kapcsolat kialakulását, működését biztosítja és statisztikai rendszerével segít a pontos elszámolásban.

Bilnuar- Adwords Kampánykezelés

Bilnuar- Adwords Kampánykezelés

A konkurenciáid esetleg már ott vannak az élmezőnybe? Ne késlekedj! Ők már biztos használják az Adwords lehetőségeit ! Mikor használd az Adwords hirdetést? Ha több látogató/vásárló/feliratkozó elérése a cél (több látogatóból pedig több vásárló konvertálódik) Ha gyors eredményekre vágyunk Ha esetleg a keresőoptimalizálással egyelőre nem tudunk gyors eredményeket elérni Ha akciózunk egy terméket Ha szezonális egy termékünk Ha márkaismertséget szeretnénk növelni Az Adwords hirdetések előnyei: Költséghatékonyság és kiszámíthatóság: Csak akkor fizetsz, ha egy érdeklődő megnézte a hirdetésed. Kontrollálhatod a kiadásaidat akár napi költségkeret megadásával is, így ha akarod a hirdetéseid egyszerűen nem jelennek meg, ha elérted a napi rászánt limitösszeget. Pontos célzás: Azokat a minőségi érdeklődőket éred el a hirdetéseddel, akik egyértelműen azokra a termékekre/szolgáltatásokra kerestek, amit Te kínálsz. Radikálisan gyors: profin elkészített és jól célzott hirdetése az elindítás után pillanatok alatt bekerülhetsz az első helyre a találati listán. Rugalmas: bármikor elindítható, leállítható

Etarget

Etarget

Az Etarget a legszélesebb körű PPC (Pay Per Click - Kattintás alapú) szolgáltató rendszer Magyarországon. Széles körű lefedettség (több, mint 1837 internetes társportál, többek között a origo.hu, index.hu, iwiw.hu, lap.hu oldalak, stb.) Eredménynek megfelelően kell fizetni , csak a hirdető honlapjára érkezett látogatókért (a PPC modell alapján csak a kattintás kerül pénzbe, míg a megjelenítés ingyenes)

Google Reklámprogramok

Google Reklámprogramok

Szerezzen új ügyfeleket: Google AdWords: Szerezzen több ügyfelet a vállalakozásának: hirdessen a Google keresőben és hirdetési hálózatunkon kereső felhasználók körében. Jusson bevételhez webhelyén keresztül: Google AdSense: A kontextus szerint célzott hirdetések révén kiemelkedő bevételeket érhet el a webhelye segítségével

Startutazás

Startutazás

A Start Utazás és a Világlátó egyike a legjobb magyar utazási portáloknak. Több ezer utazás részletes leírása, fontos tudnivalók, hasznos adatok. A Start Utazáson és a Világlátón évek óta minden nap megjelennek az aznapi utazási akciók, last minute utak. Nem csak a lapod tartalmát gazdagítod kiváló minőségű utazás oldalra mutató linkkel, de te magad is gazdagodsz. Azonnal és ellenőrizhetően.

Tuti menü