Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Reklám, Reklámügynökség linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Reklám, Reklámügynökség képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: reklam.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 183 db
1001 reklámajándék - CabrillaTeam Kft. - X. ker.

1001 reklámajándék - CabrillaTeam Kft. - X. ker.

Készíttesse el emblémázott reklámajándékait akár 3 nap alatt. Ajánlatunk az ország egész területén érvényes. Termékek: Reklámajándék, reklamajandek, reklámtárgy, emblémázott ajándék, emblémázás, tamponnyomás, szitanyomás, feliratozás, reklámajándék katalógus, üzleti ajándék, szóróajándék, exkluzív, ajándék ötletek, ajándéktárgy.

2A Reklámstúdió Kft. - Szombathely

2A Reklámstúdió Kft. - Szombathely

Vállaljuk kül- és beltéri reklámhordozók professzionális nyomtatását és vágását, plakátok, óriásplakátok, járműdekoráció, matricák, valamint molinó készítését kiváló nyomtatási minőségben. Tevékenységek: Kiadvány szerkesztés, Arculattervezés, Dekoráció, Reklámtáblák készítése

3D készítő stúdió

3D készítő stúdió

Speciális habreklám felhelyezés tárgyalókba a fővárosban és környékén Tudjuk a látogatókat határozottan motiválni kell. Ily módon válik valódi feliratkészítő gépezetté egy habbetu.hu. Ami akkor is forgalmat termel, ha a tulajdonos éppen valami egészen mással tölti idejét. Akár kedvteléssel is foglalkozhat, míg a reklámja szakadatlan észrevehető a konkurenciának Ebben a témakörben sok szakértő leírást találhat Habbetu.hu feliratok könnyedén blogján. 3D logó és felirat specialista az Ön szolgálatában.

ABCDekor - XIII. ker.

ABCDekor - XIII. ker.

Az ABCDekor a dekorációs szakmában komplett megoldásokat kínál nyomdai, digitális nyomtatási, és dekorációs munkára a tervezéstől egészen a kivitelezésig. Megrendelőink számára cégük, vállalkozásuk elgondolásait megvalósítjuk, arculattervezéstől egészen a plakátnyomtatásig. Digitális színes plakátnyomtatást vállalunk beltéri és kültéri alapanyagokra, valamint display termékeket forgalmazunk megrendelőink számára. Grafikai stúdiónk cégtáblákat és reklámfeliratokat tervez és kivitelez, és egy-egy arculat, design fejlesztésén kívül akár kézzel festett cégtáblát is gyártunk. Bármilyen különleges kirakati dekorációs munkát elvállalunk.

ACE Communications Kft. - Bp.

ACE Communications Kft. - Bp.

Led falak és fényreklámok, led fényújság - digitális kijelzés-technológiai eszközök gyártása, forgalmazása és bérbeadása cégeknek és magánszemélyeknek. A megfelelő termék kiválasztásának legfontosabb ismérvei a minőség és a választék.

Acrobat Kft. - céglogó hímzés

Acrobat Kft. - céglogó hímzés

Az Acrobat Kft. több mint öt éve foglalkozik céglogó hímzéssel, valamint felső ruházat, munkaruha és kiegészítő termékek árusításával. Részletes termékkínálatunkat webáruházunkban megtekintheti és akár rögtön le is adhatja megrendelését, csupán pár kattintással. Nálunk a vásárlás gyors és kényelmes, a megrendelt termék pedig rövid határidővel Önnél is lehet. Termékeink mindegyike kiváló minőségű, hosszú élettartamú és megbízható termék, ha tőlünk vásárol, biztosíthatjuk róla, hogy nem fog csalódni. A részletekért és további információkért látogasson el honlapunkra! Ha kérdése lenne szolgáltatásainkat illetően, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Adgift Reklámajándék - Indico Design Kft. - VIII. ker.

Adgift Reklámajándék - Indico Design Kft. - VIII. ker.

Unja a sablonajándékokat? Minőségi reklámajándékok egyedi kivitelezése, kreatívan, olcsón, az Ön igényeihez igazodva. Reklámajándék ötletek és ötletes reklámajándékok: Egyedi, promóciós, és üzleti ajándékok minden mennyiségben és igénynek megfelelően. Különleges ajándékokat kínálunk a szóró ajándékoktól az exkluzívig: cégeknek, üzleti ügyfeleknek és céges partnereknek. Rendeljen reklámajándékot cégének arculati elemeivel rövid határidővel, kiváló minőségben! Ízelítő kínálatunkból: reklámédességek, reklámcsoki, reklámcukor, USB pendrive-ok , kulcstartók, fémdobozok, hűtőmágnesek.

AdVision Tanácsadó Kft. - XI. ker.

AdVision Tanácsadó Kft. - XI. ker.

Az AdVision Tanácsadó Kft. segít abban, hogy mondanivalóját eljuttassa mindazokhoz, akiknek szánja. Ehhez segítünk kiválasztani a megfelelő média eszközöket és helyeket. Független tanácsadóként segítünk abban is, hogy mindezt költséghatékonyan tegye. Filmjeit, fotóit, audiovizuális eszközeit el is készítjük. A következő megoldásokat kínáljuk: corporate movie, referencia film, a vállalkozás termékét vagy szolgáltatását bemutató film, szpotreklámok, marketing vagy PR riportok. Azon túl, hogy mint minden filmünk, alkalmas tévésugárzásra, megjelentethető a vállalkozás honlapján és kiállítási standon is bemutatható, DVD-n is terjeszthető. Ezekben az esetekben már szükség lehet idegen nyelvű verzióra is, melyek elkészítését szintén vállaljuk.

AdWords kampány kezelése

AdWords kampány kezelése

AdWords kampányok kezelése a net-Position Kft. jóvoltából kizárólag hozzá értő szakemberek segítségével történik, akik hétköznaponként készséggel állnak a már meglévő és a leendő ügyfeleik segítségére. Az ügyfélkapcsolati kollégákkal telefonon is fel lehet venni a kapcsolatot a weboldalon található elérhetőségek segítségével, valamint a szakemberek is állnak rendelkezésre a problémák orvosolása tekintetében. Minősített szakemberek kezelik az online felületeket, ezáltal minden weblap kiválóan hozzáértő kezekbe kerül.

Hirdetés
Affiliate

Affiliate

Az affiliate.hu segít a médiatulajdonosoknak és a hirdetőknek, hogy egymásra találjanak. A hirdetők elhelyezik a kampányaikat a rendszerben, beállítják, hogy milyen premizálást tudnak kínálni az oldalaknak. A médiatulajdonosok kiválasztják a célcsoportjuknak és az üzleti érdekeiknek legmegfelelőbb kampányokat. Az Affiliate.hu rendszere a partnerek közötti kapcsolat kialakulását, működését biztosítja és statisztikai rendszerével segít a pontos elszámolásban.

Alpha Marketing Kft. - Rádió reklám - Kecskemét

Alpha Marketing Kft. - Rádió reklám - Kecskemét

Mikor nem éri meg rádióban hirdetni? - Ha a vállalkozásnak egy kirendeltsége, üzlete sem található ebben a térségben. - Ha termékét nem lehet megvásárolni a térségben. - Ha úgy gondolja, hogy az ön termékének vagy szolgáltatásának célcsoportja, nem hallgatja a Gong Rádiót! Ajánlatunk: - Kecskemét leghallgatottabb rádiójában hirdethet... - Egy tv hirdetés megerősítő reklámja lehet...(Este tv, reggel rádió). - Bárhol elérheti vásárlóit üzenetével (otthon, munkában, autóban...) - Kedvező a ráfordítás-hatás viszony. Megfizethető. - Ajándék bonusz megjelenések, ha többet hirdet - többet kap. Az országos rádiók sok esetben jó megoldások lehetnek, de ha a célcsoport speciálisabb, érdemes helyi rádióban hirdetni, ami nem csak olcsóbb, de könnyebb elérni a potenciális vásárlókat. Az Alpha Marketing Kft. segít megírni reklámszövegét és levezeti reklámkampányát.

Andersoon & Blaise Márka és Reklámügynökség - XI. ker.

Andersoon & Blaise Márka és Reklámügynökség - XI. ker.

A felületesen, ötlettelenül megfogalmazott dolgok nagy általánosságban unalmasak, érdektelenek. A kreatív hivatott életet vinni az üzenetbe, mely burokként veszi körül azt. Impulzusokkal öltözteti fel, hogy érdekessé, figyelemfelkeltővé váljon a reklám. A valódi érzelmeket kiváltó kreatív mindig gondolkodás, igazi munka eredménye. A reklámstratégia meghatározott kampányok lebonyolításával valósul meg. A reklámkampányok különböző jól kiválasztott médiamegjelenések halmaza, melyek szólhatnak körbehatárolt célcsoportoknak, de akár a teljes lakosságnak. Kampányok teljeskörű tervezését és kivitelezését végezzük a klasszikus reklámkampánytól egészen innovatív megoldásokig.

Artcél Reklám és Grafikai Stúdió - Kecskemét

Artcél Reklám és Grafikai Stúdió - Kecskemét

Az Artcél Reklám és Grafikai Stúdió 2000 márciusában alakult. Tevékenységi körünk a logótervezés, komplett céges arculat kialakítása vagy már meglévő áttervezése, statikus és komplex adatbázis alapú dinamikus weboldalak készítése.

Avant Bau Kft. - Bp.

Avant Bau Kft. - Bp.

Cégünk Led falak bérbeadásával és eladásával foglalkozik. Magyarországon és a környező országokban, már több mint 500 m2, különböző méretű Led falat értékesítettünk, és bérleti konstrukcióban üzemeltetünk. A jelenleg gyártott összes Led fal típust forgalmazzuk, a beltéri legjobb felbontású P4-es modelltől, a kültéri P50-es felbontású Led függönyig.

AZT-Média Filmgyártó és szolgáltató kft. - IX. ker.

AZT-Média Filmgyártó és szolgáltató kft. - IX. ker.

Az AZT-Média kft.-t 2008-ban azzal a céllal indítottuk, hogy a mozgóképes kommunikáció területén a legoptimálisabb, egyszerre magas színvonalú és költséghatékony produkciókat nyújtsunk ügyfeleinknek. Professzionális megoldásokat kínálunk a reklámfilmtől az image filmen át a videoklipig - az ötlettől a kész produkcióig.

Below The Line magazin

Below The Line magazin

A 2000. április 17-én indult BTL.hu marketingkommunikációs szakmai lap a marketing szakma hazai történéseit, uralkodó nemzetközi trendjeit mutatja be naponta többször frissülő híranyag, valamint komoly szakmai tartalommal rendelkező elemző cikkek, statisztikák, körképek és esettanulmányok felvonultatásával. A lapot reklámszakemberek, reklám-, média- és BTL ügynökségek (PR és promóciós cégek, rendezvényszervezők, interaktív ügynökségek) vezetői és középvezetői, valamint a komoly hirdetői vásárlóerővel rendelkező nagyvállalatok marketing-, és PR vezetői olvassák.

Bilnuar- Adwords Kampánykezelés

Bilnuar- Adwords Kampánykezelés

A konkurenciáid esetleg már ott vannak az élmezőnybe? Ne késlekedj! Ők már biztos használják az Adwords lehetőségeit ! Mikor használd az Adwords hirdetést? Ha több látogató/vásárló/feliratkozó elérése a cél (több látogatóból pedig több vásárló konvertálódik) Ha gyors eredményekre vágyunk Ha esetleg a keresőoptimalizálással egyelőre nem tudunk gyors eredményeket elérni Ha akciózunk egy terméket Ha szezonális egy termékünk Ha márkaismertséget szeretnénk növelni Az Adwords hirdetések előnyei: Költséghatékonyság és kiszámíthatóság: Csak akkor fizetsz, ha egy érdeklődő megnézte a hirdetésed. Kontrollálhatod a kiadásaidat akár napi költségkeret megadásával is, így ha akarod a hirdetéseid egyszerűen nem jelennek meg, ha elérted a napi rászánt limitösszeget. Pontos célzás: Azokat a minőségi érdeklődőket éred el a hirdetéseddel, akik egyértelműen azokra a termékekre/szolgáltatásokra kerestek, amit Te kínálsz. Radikálisan gyors: profin elkészített és jól célzott hirdetése az elindítás után pillanatok alatt bekerülhetsz az első helyre a találati listán. Rugalmas: bármikor elindítható, leállítható

Tuti menü