Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Reklám, Reklámügynökség linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Reklámzabálók - Személyes [10. oldal]
részletek »

Reklám, Reklámügynökség képes leírás: Reklámzabálók - Személyes [10. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: reklam.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 182 db
Reklámzabálók Éjszakája

Reklámzabálók Éjszakája

Reklámzabálók Éjszakája, amely 28 éve egy francia fiatalember (reklám) filmtekercsek iránti szenvedélyéből született, ma már 50 ország számára célt és missziót jelent a nemzeti reklámkultúra megteremtésére és kiteljesítésére a nagyközönség körében. Magyarországon az év legfergetegesebb reklám - habzsolása, a Reklámzabálók Éjszakája Turné 2008, az idén a Budapest Congress &World Trade Centerben (a volt Kongresszusi Központ), összesen 2 alkalommal kápráztatja el közönségét a reklámfilm-történet legeredetibb és legemlékezetesebb alkotásaival. November 29. szombaton délután majd az ezt követő, díjkiosztóval egybekötött Éjszakán zabálhatjuk magunkat pukkadásig.

Repeta Reklám - 2N Re-Present Kft. - XVII. ker.

Repeta Reklám - 2N Re-Present Kft. - XVII. ker.

Reklámpólók, és egyéb reklámajándékok készíttetése cégünkkel. Engedje szabadon kreativitását, és találjon ki valami egyedi meglepetést valamely szerettének. Ha szeretne egyedi grafikával ellátott sapkát, reklámpólót, vagy bármilyen reklámajándékot készíttetni akkor egyértelműen nálunk a helye - Repeta Reklám

RGF Kft. - Győr

RGF Kft. - Győr

Sok év elteltével partnereink igényei ösztönöztek minket arra, hogy ötleteinkkel, hozzáállásunkkal és kivitelezési munkánkkal egyedivé és ezalatt sikeressé tegyük őket. Ennek kulcsa a költséghatékonyság, gyorsaság és tapasztalat. Ha felkeltettük érdeklődését, tartson velünk, tudjon meg még többet rólunk!

Robogó Média

Robogó Média

Robogómédia - a hatékony hirdetési megoldás. A robogómédia egy teljesen újszerű ötlet alapján jött létre. A robogómédia kiválóan alkalmas márkaépítésre, termékkampányra, akciók hírverésére, rendezvények népszerűsítésére.

Roditi Lapterjesztő Kft.

Roditi Lapterjesztő Kft.

Egy olyan vállalkozásra lenne szüksége, ahol jelentős gyakorlattal, illetve nagy tapasztalattal rendelkeznek a szórólap terjesztésben és annak minőségbiztosítási ellenőrzésében, valamint a nyomdai kivitelezéssel kapcsolatos munkák végzésében? Akkor a Roditi Lapterjesztő Kft. honlapján a lehető legjobb helyen jár! Hosszú évek óta végezzük ezt a tevékenységet és számos elégedett, illetve visszatérő ügyféllel büszkélkedhetünk. Számunkra mindig első a minőség, a pontosság és a megbízhatóság! A részletekért és további információkért látogasson el honlapunkra! Ha kérdése lenne szolgáltatásainkra vonatkozóan, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Roll-up készítés

Roll-up készítés

A Rollupcentrum főként roll-upok és kiállítási displayek előállítására szakosodott, melyek polipropilén alapú, közvetlen nyomtatható roll-up filmre készülnek, de egyedi igény esetén pvc alapanyagra is kérhető a nyomtatás. A bannereket 85×100, 100×200, 120×200 cm-es, illetve kétoldalas formában 85×200 vagy 100×200 cm-es méretekben készítjük. Kérj ajánlatot vagy rendeld meg most a Rollupcentrum webáruházában egyedi arculatú banneredet, melyet akár 2 napon belül kézhez is vehetsz! A szállítás fekete vászontáskában történik, mely védi a bannert a sérülésektől.

Rosvig Reklámügynökség - Miskolc

Rosvig Reklámügynökség - Miskolc

Rosvig független szellemiségű kreatív emberek csapata a reklám- és marketingpiac kiszolgálásához. Embereink alkotási vágyát munkáink folyamatossága és mennyisége tartja aktuális szinten és fejleszti a mindig jobb felé. Szerencsénkre egyre többen tisztelnek meg bennünket bizalmukkal és bíznak meg nekünk való megrendelésekkel. Az aktuális marketing- és reklámkommunikáció változásait is követjük a régi partnereinknek tekinthető multinacionális cégek országhatárokat átszelő cégfilozófiája jóvoltából. Így a mi folyamatos fejlődésünk az Önök érdekeit is szolgálja.

Royal Reklám Kft. - Szigethalom

Royal Reklám Kft. - Szigethalom

Cégünk reklám és ajándéktárgyak forgalmazásával, emblémázásával foglalkozik. A szokványos katalógus termékek mellett kreatív, ?cégre szabott?, egyedi kínálattal állunk rendelkezésükre. Ha oldalunkon nem találja a keresett terméket kérje árajánlatunkat. Forgalmazott termékeinkből: póló, kitűző, golyóstoll, nyakpánt, textil termékek, egérpad, bögre/pohár, plüss játék, pendrive, asztalterítő, reklám cukorka-csokoládé, szaloncukor, naptárak és egyéb nyomdai termékek.

Savaria Post - Szombathely

Savaria Post - Szombathely

A Savaria Post komplett hálózattal oldja meg Vas megyében a szóróanyagok túlnyomó többségének terjesztését és egyedülálló garanciákat vállal az üzenetek célba juttatására, melyet főállású alkalmazottakkal és vállalkozókkal teljesít vonzáskörzetenként. A Vas megyei szóróanyagok túlnyomó többségét a Savaria Post Kft. terjeszti. Cégünk egyedülálló garanciákat vállal!

Hirdetés
Schaffer Reklámstúdió - III. ker.

Schaffer Reklámstúdió - III. ker.

A Reklámműhely mint harmadik generációs cég, 1982 óta folytatja tevékenységét. Termékek: Reklámtáblák, reklámponyvák, molinók kiváló minőségben rövid határidővel közvetlenül a gyártótól. Elérhetőség: 1039 Budapest, Napfény u. 6.

SH Média - XIII. ker.

SH Média - XIII. ker.

Több évre visszamenő munkatapasztalatunknak köszönhetően kapunk jelenleg is egyre több megrendelést különböző kreatív munkák elkészítésére, legyen szó reklámtevékenységről, grafikai tervezésről vagy nyomdai előkészítésről, weboldal összeállításról vagy programozásról, kültéri vagy akár műtermi fotózásról!

Skicc Reklámstúdió Kft. - Veszprém

Skicc Reklámstúdió Kft. - Veszprém

A Skicc Reklámstúdió Kft. fő profiljai: egyedi bútorgyártás, külföldi és hazai kiállításokon, vásárokon bemutató standok építése, nyomdai előkészítés, kiadványok szerkesztése, nyomdai kivitelezése, digitális nyomtatás, dekoráció, rendezvény szervezés

Sonart Communication Kft. - III. ker.

Sonart Communication Kft. - III. ker.

Az árut el kell adni. A fogyasztót egyre nehezebb meggyőzni. A széles választék és az udvarias kiszolgálás szavak ideje lejárt. Többre van szükség. Amit a Sonart Communication közel húsz éve csinál, arra egy vállalatnak, vállalkozásnak most még nagyobb szüksége van: odafigyelő, szakmailag képzett, lojális kommunikációs partnerre. Az eladó-kommunikátor-fogyasztó piaci szereplők céljainak, nyelvezetének, látásmódjának értelmes és kreatív összehangolása alakítja ki a résztvevők jó közérzetét.

Startutazás

Startutazás

A Start Utazás és a Világlátó egyike a legjobb magyar utazási portáloknak. Több ezer utazás részletes leírása, fontos tudnivalók, hasznos adatok. A Start Utazáson és a Világlátón évek óta minden nap megjelennek az aznapi utazási akciók, last minute utak. Nem csak a lapod tartalmát gazdagítod kiváló minőségű utazás oldalra mutató linkkel, de te magad is gazdagodsz. Azonnal és ellenőrizhetően.

Studimax Creative Ideas - Székesfehérvár

Studimax Creative Ideas - Székesfehérvár

Reklámok készítése egyedi elképzelések szerint, kreatív ötletekkel, rövid határidőre. Ha nem hanyag hangyaagy hanganyagra van szüksége, és fontos Önnek, hogy mennyit fizet a sugárzásért, akkor a legjobbra van szüksége. Lényegre törő szlogenek, lehengerlő vokális betétek, igényes, egyedi hangzásvilág.

Szalagfüggönyreklám

Szalagfüggönyreklám

A szalagfüggönyre lamellánként lehet nyomtatni és így összeáll egy ablaknyi reklámfelület. A szalagfüggönyös kirakatok / szolárium, testépítő / árnyékolóit díszíthetjük fotókkal, reklámszövegekkel. Az irodákban, tárgyalókban lévő szalagfüggönyökön gyönyörűen mutat a cég emblémája. Lehet e méltóságteljesebb, mint a cég logoját a szalagfüggöny méretében ábrázolni! Egy ilyen méretű dekoráció hitelességet és erőt sugároz.

Személyes adatokkal való jogtalan kereskedelem

Személyes adatokkal való jogtalan kereskedelem

Augusztustól büntethető a személyes adatokkal való jogtalan kereskedelem Jóri András adatvédelmi biztos kezdeményezésére a Büntető Törvénykönyv augusztus 10-től hatályba lépő módosításának értelmében a jogtalan haszonszerzési célból való adatkezelés bűncselekménynek minősül. A törvénymódosítással lehetővé válik a felelősségre vonás azon esetekben, amikor az internetes postafiókon keresztül kéretlen üzenetekben (spamekben) kínálnak megvételre jogtalanul összeállított email címeket, elérhetőségeket, személyes adatokat tartalmazó adatbázisokat a küldők.

Tuti menü