Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Reklám, Reklámügynökség linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: BKV - Dekorációs [2. oldal]
részletek »

Reklám, Reklámügynökség képes leírás: BKV - Dekorációs [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: reklam.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 182 db
BKV és köztéri reklámfelületek

BKV és köztéri reklámfelületek

Cégünk közterületi reklámfelületeket ad bérbe kedvező áron - immáron több, mint tíz éve. Hirdetési helyeink lefedik a főváros főbb közlekedési csomópontjait. A kínálatunkban szereplő magas reklámértékű felületek egyedi méretűek és fekvésűek.

Bognár Stúdió - Pécs

Bognár Stúdió - Pécs

A Bognár Stúdió az Első Magyar Keresőoptimalizáló Verseny győztese. Online marketing szolgáltatásokkal (gerillamarketing, honlapkészítés, keresőoptimalizálás-SEO, blogvezetés, közösségi média - Twitter, Facebook - használata, előadások-továbbképzések) áll ügyfelei rendelkezésére. A Bognár Stúdió bőséges referenciát tesz közzé így folyamatosan nyomon követhető, hogy a cég ígéretei nem pusztán ígéretek!

Bolko Reklám és Szolgáltató Bt. - Pécs

Bolko Reklám és Szolgáltató Bt. - Pécs

A Bolko Reklám Bt.-t 1999-ben alapítottuk. Sok év tapasztalatával és kipróbált, kiváló szakemberekkel teljesítjük a ránk bízott feladatokat. Működésünk során számos kisebb és nagyobb cégnek, szervezetnek bizonyítottuk szaktudásunkat és rátermettségünket, hol az emblémázás (szitanyomás, tamponnyomás, hímzés, digitális nyomtatás) hol a marketing és különböző reklámajándékok területén.

Bolko reklámajándék

Bolko reklámajándék

Egyedi reklámajándékot készíttetne? A Bolko Groupnál a tollak logózásától a szitanyomásig széleskörű szolgáltatásokkal várjuk, hogy céges tárgyait egyedibbé tehesse. Póló emblémázás, gépi hímzés, kerámia logózás és sok más, változatos technika segítségével tesszük egyedibbé szóróajándékait, vagy kollégái munkaruházatát. Igény szerint akár cége teljes arculatát, vagy logóját is megtervezzük, elkészítjük a vállalkozás bemutató filmjét, és különböző reklám termékeit is. Válasszunk kínálatunkból! Egyedi munkaruházat szitanyomással, vagy gépi hímzéssel. Galléros pólók emblémázása és egyedi reklámajándékok készítése a Bolko Groupnál! Rendeljen tőlünk egyedi, kifejezetten cége számára készített termékeket, és bízza ránk akár vállalkozása teljes arculatának megtervezését. Nézze meg munkáinkat!

Bombex Bt. - Tatabánya

Bombex Bt. - Tatabánya

Táblás és tekercses anyagok nyomtatása digitális UV táblanyomtatóval. Nyomataink UV, víz és karcállóak. Technológiánk oldószermentes, környezetbarát. Vállaljuk reklámtáblák, cégtáblák, megállító táblák és informáló táblák készítését közvetlen táblanyomtatással. rodák és üzlethelyiségek komplett dekorációját. Ponyvák, plakát nyomtatását UV álló festékkel készítjük, így kültéri alkalmazás esetén is időtállóan megtartják színeiket.

Bossmedia Agency - VII. ker.

Bossmedia Agency - VII. ker.

A médiaügynökség 2007-ben jött létre. Szakmai ismereteik ez idő alatt jó adag gyakorlati tudással egészültek ki, melynek egyenes következménye a Bossmedia Agency megalapítása lett. Komplex stratégiai és kommunikációs tanácsadás mellett személyre szabott marketing megoldásokkal gondoskodnak Ügyfeleik média befektetéseinek legnagyobb mértékű megtérülését. Bossmedia Agency Kft. 1077 Budapest, Bethlen Gábor u. 4.

Brekeke Reklám- és Dekorműhely - III. ker.

Brekeke Reklám- és Dekorműhely - III. ker.

Óriás nyomtatás, plakát nyomtatás kültéri tintás plakátnyomtatón: reklámponyvákhoz, reklámtáblákhoz, öntapadós fóliákhoz, autódekorhoz, one-way-vision fóliához, plakátokhoz. A plakátnyomtatás, matricák, reklámtáblák, reklámponyvák elkészülése felár nélkül 24 órán belül lehetséges

Budaplakát

Budaplakát

Budaplakát 11 Reklámszervező Kereskedelmi és Szolgáltató Kft a XI. kerület köztéri reklámok, reklámtáblák, plakátok, óriásplakátok, poszterek kiadásával foglalkozó cég. Elérhetőség: 1116 Budapest, Sztregova utca 22-28

Casting ügynökség reklámfilmhez

Casting ügynökség reklámfilmhez

A Nine Model &Casting Agency Budapest, illetve Magyarország egyik vezető modell- és casting ügynöksége. Ha szívesen szerepelnél vezető világmárkák reklámfilmjeiben, tévés produkciókban vagy játékfilmekben, regisztrálj az adatbázisunkba! Színészi gyakorlattal vagy abszolút amatőrként is várjuk a jelentkezésed! Ha modellkarrieren gondolkodsz, ne habozz, keress fel minket! Divatmodelleket is közvetítünk külföldi ügynökségekhez. Számtalan sikeres nemzetközi modellkarrier indult már el nálunk. Teljesen kezdő is lehetsz, mi mindenben segítünk ? és ez neked nem kerül semmibe!

Hirdetés
Céganimáció

Céganimáció

Olcsó animáció készítés. A professzionális animáció készítő! Hatékony reklám. Cégünk marketing specialistaként, a vállalkozói ügyfélkör igényeinek magas szintű, és sokoldalú kielégítésén dolgozik. Egy modern vállalkozás alapja, a korszerű, a trendeket követő, innovatív gondolkodásmód kifejlesztése. Egy sikeres hirdetési lehetőségekkel foglalkozó cég életében, ez hatványozottan érvényesül. Több filmes sikerdíjat elnyert (például 2014 ?es MiniBig Online Filmes verseny szakmai kategória I. hely), profi szakmai stábbal dolgozunk együtt, közös célunk, az ügyfelek teljes elégedettsége, visszatérő partnerkapcsolatok kialakítása! Ha profi, és hatékony reklám videót, eredményes hírlevelezési szolgáltatást, vagy ügyfélszerző honlapot szeretnél, állunk szíves rendelkezésedre, alakítsunk ki tartós, mindkét fél megelégedettségére szolgáló partnerviszonyt!

Cégpásztor

Cégpásztor

Mi egy országos laphálózat vagyok, 3 megyét fedjük le eddig terveink, hogy egész Magyarország le legyen fedve a miáltalunk kiadott médiával. Mindenütt ahol csak megjelenik az újságunk egy egész megyét fedünk le vele. Nem csak írott formában hanem online formában is megjelenik. Apróhirdetések, keretes hirdetések, cikk, rejtvények, receptek, ingatlanok, és sok egyéb más dolgokat is meglehet találni az újságunkban.

Cook Reklámstúdió Kft. -  X. ker.

Cook Reklámstúdió Kft. - X. ker.

Cégünk 10 éve alakult, fő tevékenységi körünk a reklám, és a reklám dekoráció minden területe. Komplex reklám szolgáltatásaink közül kiemelten kezeljük: Gravírozás, Betűvágás, Világító tábla, Felirati rendszer, Digitális nyomtatás

Cool-Reklám Kreatív Stúdió - Veszprém

Cool-Reklám Kreatív Stúdió - Veszprém

A Cool-Reklám Kreatív Stúdió küldetése, hogy megbízók üzleti céljait hatékony marketing stratégiával és kreatív megjelenéssel szolgálják ki. A Cool-Reklám Kreatív Stúdió megalakulása óta kiemelt tevékenységének és erősségének tekinti a webfejlesztést. Szolgáltatások: webdesig, internet marketing, reklámszolgáltatás.

Czédula Reklám Stúdió - Orosháza

Czédula Reklám Stúdió - Orosháza

Tevékenység: Digitális Gyorsnyomda és webhosting reklám, nyomdai tevékenység, Nyomdai anyagok grafikai tervezése, Weboldal tervezés és programozás. Elérhetőség: 5900 Orosháza, Könd u. 25 - Telefon: 36/68-512-250

Deko-Ratio Holding Reklámszolgáltató Kft. - VII. ker.

Deko-Ratio Holding Reklámszolgáltató Kft. - VII. ker.

A cégnek is van arca - és egyáltalán nem mindegy, milyen. A jó céges arculat pozitív üzenetet hordoz, megjegyezhetővé, azonosíthatóvá teszi a céget a potenciális ügyfelek számára, és egységes, összeillő képet mutat a céges levélpapírtól a marketing kommunikációs eszközökön át a bélyegző pecsétig. Bízza profikra az arculattervezést!

Dekor Ambulancia Bt. - VI. ker.

Dekor Ambulancia Bt. - VI. ker.

1997 óta, nagy tapasztalattal állunk megrendelőink rendelkezésére. A piacon a legkedvezőbb árakon kínáljuk reklám termékeink széles skáláját. Fő profilunk a papírtáska, melyet forgalmazunk nyomat nélkül illetve egyedi igény szerint feliratozva, logózva, megnyomva. Papírtáskáink környezetbarát reklámfelületet biztosítva, többféle típusban (szalagfüles, sodrott füles és zsinórfüles papírtáska változatban), széles szín- és méretválasztékban, kiváló minőségben kaphatók nyomás nélkül illetve az Ön igényei szerint az egyik oldalon vagy mindkét oldalon logózva, akár sokszínű grafikával is.

Dekorációs lufik céges logóval

Dekorációs lufik céges logóval

Hiányoznak még a party kellékek a tökéletes bulihoz? Ne aggódj, a Pilis Partynál mindent megtalálsz, amire szükséged lehet: lufi dekoráció, lufi szobor, héliumos lufi. Hozd magaddal ?szülinapi kellékek? listádat, és válaszd ki azokat a dekorációs elemeket, tárgyakat, amik elengedhetetlenek egy csodás szülinap megvalósításához. Nem kell törődnöd a lufi kiszállítás komplex menetével sem; mi elintézzük helyetted! Vedd szemügyre lufi posta szolgáltatásunkat is, ha van kedved szélnek ereszteni néhány tréfás üzenetet!

Tuti menü