Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Reklám, Reklámügynökség linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Dekorációs - Gildan [3. oldal]
részletek »

Reklám, Reklámügynökség képes leírás: Dekorációs - Gildan [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: reklam.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 182 db
Dekorációs reklámeszközök - LED Markt Kft.

Dekorációs reklámeszközök - LED Markt Kft.

A műszaki tudomány fejlődésének köszönhetően, ma már kiváló reklámeszközök állnak a cégek rendelkezésére. A modern mágikus tükör, írható led táblák, ma már teljes mértékben hozzájárulnak a cégek, termékek korszerű, egyedi reklámozásához. Használatukkal számos egyéni ötlet valósítható meg. Kialakításuk során elsődleges szempontjaink az energiatakarékosság, a hosszú élettartam és a megbízhatóság. Előnyei: korszerű, egyedi, stílusos, elegáns és látványos. Ajánlott felhasználási területek: szórakozóhelyek, bárok, fitnesz-termek, éttermek, mellékhelyiségek, liftek, mozik, bevásárlóközpontok, repülőterek, szupermarketek, stb.

DekorMaxx - Dallos István E.V. - Székesfehérvár

DekorMaxx - Dallos István E.V. - Székesfehérvár

Szolgáltatásaink: Reklámtábla készítés garantáltan a megrendeléstől számított 24 órán belül. Fém, műanyag alapú tábláink nyomtatással vagy vágott fóliával készülnek, szerelés igény szerint, Uniós-projekt táblák: nyomtatva, gravírozva, állvánnyal, szereléssel. Világító dobozaink 1-2 oldalú dekorral készülnek, nyomtatott és vágott felülettel dekorálva. Ponyvanyomtatás építési háló nyomtatás: 3200 mm szélességig szereléssel is. DekorMaxx

Dekortár Kft. - XXI. ker.

Dekortár Kft. - XXI. ker.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek a reklámipar minden területén, legyen az digitális nyomtatás, szórólap készítés, fényreklám gyártás, névjegykártya tervezés, helyszíni kivitelezés. Legmodernebb digitális nyomdagépeinkkel tökéletes minőséget tudunk előállítani rövid határidőre. Nincsen közvetítő, reklámügynökség, így közvetlenül és maradéktalanul hozzánk kerül a munkával kapcsolatos összes információ, ezzel Ön időt és energiát takarít meg, és nem mellékesen a költségeit is csökkenti.

Direkt Marketing Szövetség

Direkt Marketing Szövetség

1994. januárjában néhány direkt marketing területén tevékenykedő cég szükségesnek és időszerűnek érezte a direkt marketing tevékenységgel foglalkozó társaságok önálló érdek képviseleti egyesületének megalakítását. Elhatározásukat egy éven belül meg is valósították, melynek eredményeként 1995-ben, 10 taggal, megszületett a Direkt Marketing Egyesület, később Direkt Marketing Szövetség.

Duál Reklámstúdió Kft.

Duál Reklámstúdió Kft.

Reklámajándékot szeretne készíttetni cége számára? A Duál Reklám Stúdió és Kereskedelmi Kft. országszerte várja kedves megrendelőit széles választékkal és egyedi megoldásokkal! A több mint 25 éves tapasztalattal rendelkező cég minőségi szolgáltatásokat nyújt ha céges - és reklámajándékról van szó! Cégünk profiljába tartozik szóróajándék, üzleti ajándékok, valamint egyedi pendrive, reklámédesség - és csokik, reklámajándékok elkészítésében! A hagyományos felületek kívül nálunk lehetőség van hungarikum reklámajándék, mint dzsem, méz, paprika elkészítésére is. Látogasson el honlapunkra a teljes kínálat megtekintéséhez! Kérjen árajánlatot még ma elérhetőségeinken!

Duli Dekor: Wohlimpex Kft. - XVII. ker

Duli Dekor: Wohlimpex Kft. - XVII. ker

Szolgáltatások: Reklámtábla tervezése, kivitelezése, felszerelése, világító reklámtábla készítése, Világító dobozok készítése méretre, Reklámgrafika készítése, Reklámfeliratok készítése, Plakát tervezés nyomtatás, Üveg dekorfóliázás, Kirakat-portáldekoráció készítése, Üvegfelületek feliratozása, Üzletek komplett dekorációja, Autódekoráció , autómatrtica, Autódekor digitális fotóval

Egyedi póló emblémázás

Egyedi póló emblémázás

Pólóra nyomtatás, emblémázás és hímzés magas darabszám mellett is. Különböztesse meg cégét, intézményét vagy egyesületét másoktól, készíttessen egyedi pólókat! A pólónyomás kiváló minőséget képviselő ruhadarabokra történik, forgalmazunk például Fruit of the Loom, Gildan, Anvil, Blossom, Kariban és Proact termékeket. Kínálatunkban a megszokott rövid ujjú mellett hosszú ujjú és ujjatlan póló is elérhető, de rendelhet tőlünk galléros pólókat, pulóvereket és gyerek-, illetve munkaruházati cikkeket. Kérdés esetén hívjon bátran.

Életszerűbb reklámszabályok

Életszerűbb reklámszabályok

Szakmai összefogás eredményeként a jogalkotó módosította a reklámtörvény legéletszerűtlenebb rendelkezéseit. A változás érinti többekközött a direkt marketing és a tilalmazott kereskedelmi gyakorlat szabályait. A legnagyobb piaci szereplők közös tiltakozásának hatására kivették az új reklámtörvény direkt marketing lehetőségeit rendező szabályokból a hozzájáruló nyilatkozat kötelező elemei közül a lakcímet, mely így egy jóval életszerűbb szabályozást eredményez. Egyúttal változtattak egy tilalmazott kereskedelmi gyakorlat megfogalmazásán is.

Etarget

Etarget

Az Etarget a legszélesebb körű PPC (Pay Per Click - Kattintás alapú) szolgáltató rendszer Magyarországon. Széles körű lefedettség (több, mint 1837 internetes társportál, többek között a origo.hu, index.hu, iwiw.hu, lap.hu oldalak, stb.) Eredménynek megfelelően kell fizetni , csak a hirdető honlapjára érkezett látogatókért (a PPC modell alapján csak a kattintás kerül pénzbe, míg a megjelenítés ingyenes)

Hirdetés
Euroneon Reklámstúdió - II. ker.

Euroneon Reklámstúdió - II. ker.

Az Euroneon Reklámstúdió a partnerei európai színvonalú image megjelenítés hátterét biztosítja a legkorszerűbb kültéri és beltéri információ-hordozók kialakításával. Reklámfeliratok, cégtáblák, mozgó mechanikus és elektronikus hirdetők, tervezésével, telepítésével, kellékek forgalmazásával, gyártásával foglalkozunk. Az Euroneon 1992-ben alakult és reklámfelületek gyártására specializálódott. Számos nagy nemzetközi cég és branding-reklámcég beszállítói lettünk. Országszerte megtalálhatók kreatív tervezésű hirdetőtábláink, szervizfelirataink, reklámportáljaink. A fővárosban és vidéken több tetőreklám tervezését és kivitelezését végeztük. Gyártunk és telepítünk reklámtornyokat, óriásplakát-táblákat hagyományos és világító kivitelben egyaránt. Különböző kivitelű reklámtábláink megtalálhatók a nagy bevásárlóközpontokban.

Félegyházi Reklám Stúdió - Kiskunfélegyháza

Félegyházi Reklám Stúdió - Kiskunfélegyháza

Tevékenység : Textil dekor, Digitális nyomda, Autódekor, Névjegykártya, Nyomtatás, Fénymásolás, Laminálás, Spirálozás, Fólia vágás, Mágnesfólia, Fényvisszaverős fólia, Kartonplast, Megállító táblák, Dekoráció, borítás, Asztali naptár, Fali naptár, Mez számozása, Póló dekorálása, Fényképes póló dekoráció készítése

Film & Média Filmkészítő és Forgalmazó Bt. - IV. ker.

Film & Média Filmkészítő és Forgalmazó Bt. - IV. ker.

A FilmandMedia 2005-ben alakult, munkatársaink szaktudása és szolgáltatásaink a mozgóképpiac és a multimédia egész területét - referencia, rendezvény, reklám és egyéb film, videó - lefedik. Cége történetét, szolgáltatásait, termékeinek bemutatóját többen nézik meg honlapjára telepített rövidfilmen egy óra alatt az interneten, mint ahányan elolvasnák nyomtatásban egy év alatt.

Filmhíradó Mozgóképműhely Reklám- és Nyomdaipari Kft. - Taksony

Filmhíradó Mozgóképműhely Reklám- és Nyomdaipari Kft. - Taksony

Professzionális színvonal, Főcímek, animációk, Cégbemutató film, Referenciafilm, Reklámfilm, Rendezvények forgatása több kamerával, Profi utómunka, vágás. Professzionális színvonal: Cégbemutató film, Referenciafilm, Reklámfilm, Image film, PR film, Rendezvények forgatása több kamerával

Foci mez és egyéb csapat kiegészítők

Foci mez és egyéb csapat kiegészítők

Minőségi szurkolói kiegészítő kellékek. Magyarország és a nemzetközi színtéren lévő legpatinásabb csapatokat össze gyűjtő kellékeket árusító webshop. Megtalálható nálunk a legnépszerűbb Barcelona mez, Real Madrid mez és egyéb foci mezek. A labdarúgáson kívül, amerikai futball, kosárlabda, jégkorong, kézilabda, baseball, motorsport szurkolói kiegészítők is megtalálhatóak. 15e forintos vásárlás felett ingyenes házhoz szállítás. Egyedül állóan 365 napos garancia a nálunk vásárolt termékekre. Sportmánia az eredeti mezek helye.

Forma Display Kft.

Forma Display Kft.

Ahhoz, hogy a vásárlói döntéseket befolyásoló üzeneteket minél hatékonyabban kihangsúlyozzák, a legtöbb termékgyártó és multinacionális kereskedőlánc úgynevezett in-store displayeket helyez ki az üzletekben. A cél alapvetően az eszköz kiszolgálási funkciójának fokozása, ezáltal a vásárlási folyamat megkönnyítse. Egy jól megtervezett POS vagy POP display az egyedi kommunikáció és az árstratégia megjelenítése mellett a termékelőnyök bemutatására és az akciók közlésére is alkalmas. Ha Ön is szeretne ilyen hatékonyan reklámozni, látogasson el oldalunkra még ma!

Gbam Reklámépítészet

Gbam Reklámépítészet

Cégünk, a Gbam Partners Kft. a reklámépítészet szakértője! Teljes körű reklámépítészeti megoldások, kültéri és beltéri információs pultok tervezése és kivitelezése, épületek finomlemezes burkolatának gyártása és szerelése, valamint Pos anyagok tervezése és kivitelezése tartozik a Gbam reklámépítészeti cég tevékenységi körei közé. Tekintse internetes oldalunkat részletes tevékenységeinkért, munkatársainkért és elérhetőségeinkért. Reméljük, Önt is nemsokára partnereink között tudhatjuk a Gbam Partnersnél!

Gildan póló emblémázás - B-Terv Marketing Kft - XIII. ker.

Gildan póló emblémázás - B-Terv Marketing Kft - XIII. ker.

Cégünk profilja többek közt iskolák, óvodák, vállalkozások, intézmények, zenekarok és egyesületek formaruhával történő ellátása. Webáruházunkban kiválasztott Gildan pólójának, galléros pólójának, pulóverének vagy kapucnis pulóverének emblémázását és reklám-feliratozását is vállaljuk szitanyomással vagy gépi hímzéssel. Emblémázással kapcsolatban minden ügyfelünknek egyedi árajánlatot adunk. Látogasson el webáruházunkba, ahol férfi, női és gyermek rövid és hosszú ujjú pólók, pulóverek és nadrágok széles kínálatából választhat! A termékeket megnézheti bemutatótermünkben is, előzetes telefonos időpont egyeztetés után.

Tuti menü