Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Reklám, Reklámügynökség linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Gma - Index [4. oldal]
részletek »

Reklám, Reklámügynökség képes leírás: Gma - Index [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: reklam.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 182 db
Gma Flyers Kft.

Gma Flyers Kft.

Reklámozzon a Gma Flyers Kft. segítségével! Cégünk több, mint 10 éve van a piacon, így tapasztalt és minőségi segítséget tud nyújtani szórólap és prospektusok terjesztésében, nyomdai kivitelezésben, reklámkiadvány, dm levél, névjegy, dosszié és brossúra készítésben egyaránt. Megrendelőink elképzeléseit a lehető legmagasabb színvonalon és minőségben valósítjuk meg. Országosan kiterjedt szórólapterjesztő hálózattal és kreatív csapattal dolgozunk, 98%-os lefedettséggel. Cégünk ismérve a gyorsaság, hatékonyság, rugalmasság, ügyfélközpontúság. Látogasson el honlapunkra és a megadott elérhetőségeken keresse kollégáinkat elképzelésével, árajánlat kérésével.

Golding Reklámajándék Nagykereskedés

Golding Reklámajándék Nagykereskedés

Üzleti ajándékokat keres cége, ügyfelei számára? A Golding Reklámajándék Kft. több mint húsz éves tapasztalatával segít Önnek üzleti ajándékok kiválasztásában. Cégünk folyamatosan fejlődő megoldásokkal és termékkínálattal várja kedves megrendelőit. Reklámajándékaink között megtalálható többek közt öngyújtó, ruházat-kiegészítő, szerszám, táska, esernyő, írószer, piperecikk, elektronika, pendrive, óra, kategóriák is. Emblémázási technikáink közé tartozik a tamponnyomás, valamint az UV nyomtatás, melyek korszerűek, gyorsak és olcsók. Keresse fel honlapunkat további információkért, valamint szívesen válaszolunk kérdéseire a megadott elérhetőségeinken.

Goldlemon

Goldlemon

Hogy a promóció mennyire fontos? Mivel cégünk közel 10 éve foglalkozik reklámkampány szervezéssel, ezért bátran ki merem jelenteni, hogy egy vállalat életében a reklám tevékenység menedzsmentje az egyik legfontosabb pont. Az azonban már korántsem mindegy, hogy marketingkommunikációs üzenetünket milyen módon és körítéssel próbáljuk eljuttatni a célcsoporthoz. Termék, cél és piac függő lehet, hogy mikor hatásos megoldás egy sajtótájékoztató, mikor egy roadshow, mikor egy sport rendezvény vagy épp egy cégez rendezvény, mondjuk egy bál vagy állófogadás. Műsorszervező irodánk profi rendezvényszervezői segítenek, hogy Ön pont azt a csatornát válassza üzenete továbbítására, amelyen az a leghatékonyabban ér célba. De ha nem külső céges kommunikációról, hanem belsőről, mondjuk csapatépítésről, vagy egy céges party megszervezéséről lenne szó, mi abban is tudunk segíteni Önnek.

Google Reklámprogramok

Google Reklámprogramok

Szerezzen új ügyfeleket: Google AdWords: Szerezzen több ügyfelet a vállalakozásának: hirdessen a Google keresőben és hirdetési hálózatunkon kereső felhasználók körében. Jusson bevételhez webhelyén keresztül: Google AdSense: A kontextus szerint célzott hirdetések révén kiemelkedő bevételeket érhet el a webhelye segítségével

Grafika Reklám Stúdió - Miskolc

Grafika Reklám Stúdió - Miskolc

Tevékenység: Arculattervezés, Autódekoráció, Cég táblák, megállítótáblák, Névjegykártyák Rendezvény dekoráció, Szóróanyagok, Tablók, Óriás plakátok, molinók, Üzletdekoráció készítése. Elérhetőség: Miskolc, Állomás u. 1

Gramy Reklámügynökség - IX. ker.

Gramy Reklámügynökség - IX. ker.

Kampányaink tervezésénél első lépésünk a kutatás, melynek eredményére alapozzuk munkánkat. A piac pontos felmérése után tudjuk kialakítani azokat a kereteket, amelyeken belül szabadon szárnyalhat a kreativitás, és amelyek lehetővé teszik, hogy az üzenet a leghatékonyabban juttassuk el azokhoz, akikhez valóban érdemes

GraphiX Reklámstúdió Kft. - Kecskemét

GraphiX Reklámstúdió Kft. - Kecskemét

A GraphiX Reklámstúdió Kft. 2006-ban alakult két fiatalember vállalkozó kedve nyomán. Elsődleges célunk az igényes kreatív reklámkiadványok elkészítése volt. Ahogy viszont ez lenni szokott a piac változásával elkerülhetetlenné vált az újabb és újabb területek magunkba olvasztása. Így került sor egy fóliavágó plotter beszerzésére mellyel új és már meglévő ügyfeleinket tudtuk házon belül kiszolgálni. Természetesen a fejlesztés nem állhat le, ezért további lépéseket tettünk egy új és izgalmas terület irányába, a sorszámozott, perszonalizált DM anyagok felé.

Gravírozás - Hab Plastic - XI. ker.

Gravírozás - Hab Plastic - XI. ker.

Cégünk kültéri és beltéri reklám, reklámtábla, cégtábla, fényreklám gyártásával foglalkozik. Tevékenységi körünkbe tartozik továbbá cégek arculattervezése, 3 dimenziós látványtervezés, műszaki tervezés tanácsadás. Célunk visszafogottan elegáns igényes reklámberendezések, cégtáblák, display pultok, fényreklámok gyártása.

HavasLift - Miskolc

HavasLift - Miskolc

Lift reklám a hatékony reklám! Kevésbé drága, jól behatárolható ügyfélszegmenseket ér el, és a hatékonysága is könnyen mérhető. Kevésbé drága, jól behatárolható ügyfélszegmenseket ér el, és a hatékonysága is könnyen mérhető

Hirdetés
Helium Reklám Stúdió Kft. - III. ker.

Helium Reklám Stúdió Kft. - III. ker.

Tevékenység: reklámtábla, reklámgrafika, digitális nyomtatás, zászló, autódekoráció, ajándéktárgyak, reklám ballonok készítése. Cégünk 1990 óta van jelen sikeresen a reklám-piac mozgalmas területén. Ha Önöknek bármilyen megoldhatatlannak látszó reklám ötlete támad, biztos lehet benne, hogy azt mi megvalósítjuk.

Highlander Visual Produciton - Budapest

Highlander Visual Produciton - Budapest

A Highlander Visual Production 2007-ben alkult fő profilunk reklám videók, üzleti videók, animációk, cégbemutatók és reklámfilmek tervezése és gyártása. Csapatunk kiemelkedő képzettségű szakemberekből áll, akik animációkat, motion design-t és konceptuális terveket, készítenek. A 2012-ig főleg amerikai megbízásokat teljesítettünk, de magyar tulajdonú cégként felmerült az igány, hogy megtartva az Amerikai Egyesült Államokban elnyert megbízásokat, nyissunk a magyar piac irányába is. Filozófiánk, egy olyan dinamikusan fejlődő vállalati modell meghonosítása, amely a művészi igényesség és a partnereink érdekeinek maximális figyelembevétele mellett, kimagasló figyelmet fordít a mindannyiunkat körülvevő vizuális világ szebbé tételére.

Hungaro Média - Dunaharaszti

Hungaro Média - Dunaharaszti

Vállalkozásunk reklámügynöki tevékenységet végez. Fő tevékenységünk szórólapok, reklámújságok, termékminták, prospektusok valamint egyéb címzetlen és címzett kiadványok terjesztése postaládákba, szórólapok kirakása parkoló autók szélvédőjére, szórólapok és termékminták kézbe történő osztogatása. Vállaljuk továbbá különböző méretű plakátok kihelyezését intézményekbe, üzletekbe és köztéri reklámfelületekre. Szolgáltatásaink Magyarország egész területén, valamint Szlovákia és Ausztria bizonyos részein vehetők igénybe.

Hungarodekor Kft. IV. ker.

Hungarodekor Kft. IV. ker.

Cégünk fő profilja a zászlók és egyéb reklámtermékek gyártása és forgalmazása bármilyen igény szerint. Cégünk tagja a Flag Alliance-nek, mely több mint 16.000 m2 gyártóterületével a világ legnagyobb és legmodernebb zászló- és reklámtextília-gyártó cégcsoportjai közé tartozik. Cégünk termékkínálatában megtalálhatók a reklámzászlók és a nagyméretű digitális nyomatok, valamint a hozzáillő tartozékok. Kínálatunkat a nemzeti zászlók széles választéka teszi teljessé. A mérettől és a megrendelt mennyiségtől függően szitanyomással vagy kiváló minőségű digitális nyomtatási eljárásokkal készítjük el termékeinket.

IAA Global

IAA Global

IAA Reklám Világszövetség Világ Alelnöki Igazgatósága A one-of-a-kind global network. 4,000 members, 56 chapters, 76 countries. Since its origins way back in 1938, the IAA has been a recognized force in the marketing communications industry.

IAA Reklám Világszövetség

IAA Reklám Világszövetség

IAA Reklám Világszövetség 1084 Budapest Mátyás tér 4. A Reklám Világszövetség (International Advertising Association - IAA) az egyetlen globális háromoldalú szervezet, amely a hirdetők, a reklámügynökségek és a média közös érdekeit képviseli. Tagjainak hálózata 95 európai, ázsiai és csendes-óceáni, latin-amerikai, közel-keleti és afrikai országra, valamint az Egyesült Államokra és Kanadára terjed ki, amelyeknek forgalma a reklámra költött összegek 97%-át teszi ki világszerte. Több, mint 3600 tagja van, köztük 52 kulcsfontosságú nemzeti és nemzetközi szervezet.

Indepack Magyarország Kft. - Pomáz

Indepack Magyarország Kft. - Pomáz

Az Indepack Magyarország a vendéglátóipari csomagolóeszközök piacán tevékenykedő vállalkozás. Cégünk egyedi, logózható papír- és habpoharak forgalmazásával foglalkozik. Ha bennünket választ, biztos lehet abban, hogy egyedi poharának, pohárgyűrűjének kivitelezésére megbízható partnerre talált. A cégünk által kínált poharak illetve pohárgyűrűk nyomtathatóak, és ennek kivitelezését teljes mértékben ránk bízhatja. Önnek csupán el kell küldenie számunkra a szükséges grafikai anyagot, mi pedig rövid időn belül eljuttatjuk üzletébe az elkészült, logózott poharat, pohárgyűrűt.

Index Kommunikációs Kft.

Index Kommunikációs Kft.

Reklám szolgáltatások, hirdetési felületek a Közterületi Média weboldalán! Szolgáltatásaink dióhéjban: Vállaljuk reklámkampányok tervezését, lebonyolítását. Megrendelőink számára az előzetesen bekért és megadott információk szerint tervezünk egy vagy több lehetséges megoldást. Grafikai segítség, termék ? vagy látványfotózás: kérés szerint ötleteket adunk, elkészítjük a kreatív megjelenést. Ennek a költségei az átadott, felhasznált anyagok után kalkulálhatóak. Gyártási és egyéb produkciós segítségnyújtás: cégünk a megbízható és kipróbált nyomdai és produkciós háttérrel egyaránt rendelkezik. Hirdetési felületeket kínálunk a következő eszközökön: óriásplakát (Billboard), city light poster, járműreklám, metró reklám, oszlopreklám - hirdetőoszlop reklám, kültéri óriáskijelzők (TV-k vagyis Led falak), led digitális plakát, korlátreklám, egyedi táblák és egyéb megjelenések (backlight, tetőreklám, molinó, építési háló, világító portál). Kérje árajánlatunkat, ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal a honlapon található telefonszámok valamelyikén!

Tuti menü