Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Reklám, Reklámügynökség linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Információs - Magyar [5. oldal]
részletek »

Reklám, Reklámügynökség képes leírás: Információs - Magyar [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: reklam.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 182 db
Információs tábla gyártás egyedi igények alapján

Információs tábla gyártás egyedi igények alapján

Világító táblára, led reklámra van szüksége? Ne bízza a cégtábla készítést másra, csak a TZKY Designra! Forradalmi ötleteinkre és egyedi megoldásainkra többéves tapasztalatunk ad garanciát. Újrahasznosítható alapanyagokkal dolgozunk, rövid határidőket vállalva. Bővebben informálódna az általunk alkalmazott technológiákról a világító reklámtáblákat illetően? Böngéssze át weboldalunkat, és lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken! Led reklámtábla vékony vagy vastag keresztszelvénnyel, személyre szabott árakon!

InternetPrint Kft. - X. ker.

InternetPrint Kft. - X. ker.

Az InternetPrint digitális nyomda a névjegykártya készítésnek olyan - gyors, mégis magas minőségű - módját kínálja Önnek, amivel elkerülheti a hagyományos névjegykártya készítésekor szokásos lassú és drága terveztetési, anyagleadási, nyomdai lépéseket. Önnek mindössze annyi a feladata, hogy kiválaszt egy sablont, megadja az adatait, és rendszerünk már készíti is az Ön saját névjegykártyáját. Ha sablonjaink közül választ, nincs szerkesztési díj. Weboldalunkon műkörmös, pedikűrös, fodrász, kozmetikus, szerelő, masszázs terapeuta, üzletkötő, könyvelő, építész, orvos, ügyvéd és sok más névjegykártya sablon, minta közül választhat. Rendelését az országban és a világon mindenütt tudjuk teljesíteni.

Jurocenter - Kecskemét

Jurocenter - Kecskemét

Vállalkozásunk Kecskemét város vezető szórólap terjesztője. A helyi vállalatok segítségünkkel még hatékonyabban tudják értékesíteni termékeiket, szolgáltatásaikat oly módon, hogy megbízóink célkitűzéseihez és anyagi lehetőségeihez mérten elképzelésüket a lehető legmagasabb színvonalon és minőségben valósítjuk meg. Partnereink között hazai kis-, közép- és transznacionális vállalatok egyaránt megtalálhatók. Szórólapok osztogatása, Postaládás terjesztés, Autó szélvédőn történő elhelyezés, Grafikai tervezés. A szóróanyag elszállítása a nyomdától a szórás helyszínére.

Kári-Ker 97 Kft. - Inárcs

Kári-Ker 97 Kft. - Inárcs

Reklámdekorációval foglalkozunk a tervezéstől a kivitelezésik egyben! A kulcstartótól, a gravírozott tárgyaktól elkezdve a táblák, hímzett logóval ellátott ruháktól a táblák és autódekorációkig. Készítünk tejes arculatot is a névjegykártyától a weboldalakig. Termékeinket a legkorszerűbb eszközökkel készítjük a lehető legjobb minőség elérése érdekében.

Kelet Reklám Kft. - Nyíregyháza

Kelet Reklám Kft. - Nyíregyháza

Reklámtábla és egyéb reklámozás, bérelhető reklám felületek és új reklámeszközök nemcsak Nyíregyházán! Vista System alumínium információs rendszer. A reklámozás néhány lehetősége Nyíregyházán, frekventál közterületen elhelyezett közepes méretű (6m2) reklámtábla, figyelemfelkeltő, kedvező áru reklám felület. Információs rendszer Meghoztuk Magyarországra a világszerte elismert Vista táblarendszert, mely nem csak sokoldalúságával, hanem kedvező árával hívta fel magára a figyelmet. Reklámtábla és egyéb reklámozás Bérelhető reklám felületek és új reklámeszközök nemcsak Nyíregyházán! Vista System alumínium információs rendszer. 2003 óta gyártunk különböző reklámeszközöket ügyfeleink számára. Mára olyan különleges lehetőségeket kínálunk, melyek bárki számára elérhetőek és rendkívül költséghatékonyak.

Képes Tibor reklámgrafikus - Miskolc

Képes Tibor reklámgrafikus - Miskolc

Képes Műhely Reklám Stúdió - Miskolc - Mindent egy helyen! A vállalkozás a múlt század 90-es éveinek elején alakult azzal a céllal, hogy a rendszerváltás után sorra alakuló kis és középvállalkozások arculatát megteremtse és biztosítsa a működéshez szükséges reklámokat és dekorációt.

Kérdőívezés

Kérdőívezés

A kérdőívezés egy hasznos és gyors visszaigazolásokat adó felmérési módszer, mely szolgáltatása/terméke milyenségéről a végfelhasználó általi ismereteket osztja meg önnel. A kérdőívezés egyfajta piackutatás is egyben, mely megmutatja az Önök számára, hogy az embereket mennyire igényelheti egy új termék bevezetése, mennyire lehet a későbbi értékesítés során kelendő ill. keresett, így eldöntheti, hogy megéri e az adott termék vagy szolgáltatás bevezetése adott piacra, de legalábbis több szempont alapján értékelheti az összeállítandó know-how ill. megvalósíthatósági és kivitelezési tervek összeállítását.

Kirakat dekoráció - Print Produkció Kft. - IX. ker.

Kirakat dekoráció - Print Produkció Kft. - IX. ker.

A Print Produkció Kft. nyomdai termékek gyártásával, illetve megvalósításának optimalizálásával foglalkozik. Sok éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink fő célja, hogy teljes körűen kielégítse megrendelőink nyomdai igényeit néhány négyzetmétertől egészen az országos kampányig. Dekorációs termékeinkkel kívánatossá varázsolhatja üzletét, hirdetheti cégét, termékeit, szolgáltatásait. Öntapadó fóliáink lehetnek permanensek, visszaszedhetők, belülről ragaszthatók vagy átvilágíthatók. A beltéri plakátok papír, PVC vagy öntapadó vinyl alapanyagúak. One way vision fóliáinkkal az adott üveg, illetve portálfelület maximális felületét kihasználhatja különleges reklámfelületet létrehozva, mely átengedi a fényt, mégsem lehet belátni.

KNZ Refresh Kft. - Nagytarcsa

KNZ Refresh Kft. - Nagytarcsa

Frissítő kendő, mint reklám ajándék - Kiváló minőségű termékeik (kendők, kekszek) nagyszerű lehetőséget nyújthatnak cége számára, amennyiben nyitott a megszokottól eltérő, ám számtalan lehetőséget biztosító népszerűsítési formákra.

Hirdetés
Kos és Bika Reklámstúdió - XVIII. ker.

Kos és Bika Reklámstúdió - XVIII. ker.

A családi vállalkozás 1996. óta működik. A reklámozást mindenki által elérhető eszközeit biztosítják. Termékek: Cégbemutató anyagok, e-book, egyedi céges naptárak, szórólapok, katalógusok. Elérhetőség: 1182 Budapest, Üllői út 633. - Ügyfélfogadás kizárólag előzetes időpont egyeztetés után!

Kreatív Online

Kreatív Online

Reklám, Média, Marketing, Pr, Karrier, Interaktív, Vélemények, Tudósítás, Videó, Kreatív magazin. A Kreatív Online a kommunikációs szakma portálja, amely napi hírekkel, cikkekkel, interjúkkal, publicisztikákkal és interaktív felületeivel arra törekszik, hogy folyamatos információforrás legyen mindenki számára, akit érdekel az ügynökségi világ, a kreativitás, a média és az ehhez kapcsolódó területek.

Kreátor Reklámstúdió - Devecser

Kreátor Reklámstúdió - Devecser

Több mint kreatívitás. Cég- és termékarculat tervezése, kialakítása, emblématervezés, grafikai és nyomdai munkák, webdesign,kül- és beltéri reklámeszközök készítése. Mindig azt nyújtjuk amit vállaltunk, úgy minőségben, mint határidő és ár vonatkozásában is.

Kulcstartók - Pro-Trade Bt. - IV. ker.

Kulcstartók - Pro-Trade Bt. - IV. ker.

Cégünk a lehető legalacsonyabb eladási ár érdekében a reklámtárgyak csak egy szűk családját gyártja és forgalmazza 1990 óta. Kulcstartó, reklámtárgy, tubuskinyomó és egyéb egyedi reklámtermékek gyártása alacsony áron.

Lépés Magazin

Lépés Magazin

A Lépés Magazin ingyenes információs lap, mely a Móri Hírmondó utódja. Közel 12 éve áll a hirdetőpartnereink szolgálatára megújult formában. Kéthetente 25000 példányszámban jelenik meg Mór-, Kisbér-, Oroszlány és vonzáskörzetében. ( Mór, Söréd, Csókakő, Csákberény, Bodajk, Balinka, Pusztavám, Kisbér, Ászár, Súr, Ácsteszér, Bakonyszombathely, Császár, Vérteskethely, Ete, Kerékteleki, Aka, Bársonyos, Bakonysárkány, Oroszlány, Bokod, Kecskéd, Környe. A hatékony eladás alapfeltétele a jó reklám. Ennek érdekében minden cégnek alaposan meg kell gondolnia, milyen médiumokban teszi közzé hirdetését

Liftreklám 97 Kft. - III. ker.

Liftreklám 97 Kft. - III. ker.

A budapesti liftreklám hálózat több, mint 15 éves múltra tekint vissza. Az értékesítés területén megszerezett sok éves tapasztalatainkat kamatoztatva, segítjük partnereinket, hogy reklámjukkal, utazás közben feledhetetlen perceket szerezzenek leendő és meglévő ügyfeleiknek.

Magyar Közterületi Reklámszövetség

Magyar Közterületi Reklámszövetség

Magyar Közterületi Reklámszövetség 1135 Budapest, Frangepán u. 84 A Magyar Közterületi Reklám Szövetség célja, hogy tagjai közreműködésével és anyagi támogatásával: elősegítse a magyarországi köztéri reklámkultúra fejlődését, előmozdítsa a magyar köztéri reklámnak a világirányadó reklámkultúrájához való közelítését, olyamatosan tájékoztassa tagjait a közterületi reklámtevékenység fejleményeiről, a nemzetközi tapasztalatokról és ennek körében oktatási programokat, konferenciákat szervezzen, alapozza meg és növelje a közterületi reklámtevékenység társadalami elismerését, mozdítsa elő a közterületi reklámozás területén tevékenykedők érdekeinek egyeztetését, képviseletét és védelmét, segítse a reklám és marketing kommunikációs tevékenység jogi- és önszabályozásának megújítását, szorgalmazza a közterületi reklámozás európai jogi normáinak beépítését a magyar jogi szabályozás rendszerébe támogassa az egyesületi tagok egymás közötti kapcsolatának fejlesztését, valamint a reklámtevékenységhez kapcsolódó egyéb hazai és külföldi szervezetekkel és intézményekkel való kapcsolattartást.

Magyar Marketing Szövetség

Magyar Marketing Szövetség

Magyar Marketing Szövetség 1135 Budapest, Fáy utca 61. A marketing szakma országos szakmai, érdekvédelmi szervezete. A Szövetség 1990. december 3-án alakult meg országos szakmai, érdekvédelmi szervezetként. Feladatainak tekint minden olyan tevékenységet, amely közvetlenül vagy közvetve a Szövetség küldetésének teljesítését, céljainak megvalósítását elősegíti: Szervezi és összefogja a marketing területén dolgozókat Állást foglal a marketing területet érintő kérdésekben Kezdeményezi, koordinálja, szervezi tagjai összehangolt fellépését mindazon kérdésekben, amelyek a szakmával kapcsolatban felmerülnek Kapcsolatot tart fenn és együttműködik a hazai és a nemzetközi szakmai szervezetekkel Kapcsolatot tart fenn a szakterületet érintő kérdésekben a szakmán kívüli társadalmi szervezetekkel Érdekegyeztetés és érdekképviselet szakmai és gazdasági szempontból

Tuti menü