Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Reklám, Reklámügynökség linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Magyar - Módosult [6. oldal]
részletek »

Reklám, Reklámügynökség képes leírás: Magyar - Módosult [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: reklam.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 182 db
Magyar Reklám Szövetség

Magyar Reklám Szövetség

Magyar Reklám Szövetség 1136 Budapest, Pannónia u. 11. A Magyar Reklámszövetség 1975 januárjában alakult meg a Belkereskedelmi Minisztériumhoz kapcsolódva. A szakma fellendítését segítő szakosztályok jöttek létre, a szövetség létrehozta a Reklámetikai bizottságot, mely hozzálátott a reklámetikai normarendszer kidolgozásához. A szövetség országos konferenciákat és egyéb szakmai eseményeket szervezett, könyvtárat hozott létre, önálló kutatásokra és tanulmányok elkészítésére adott megbízást. 1978 körül önállósodni kezdett a szervezet, országossá vált a szövetség a megyei szerveztetek megalakulásával. A különböző tagozatok és szakosztályok (grafika, film, fotó, dekoratőr és propaganda) élénk szakmai tevékenységgel támogatták a rekláméletet. A szövetség 1983-tól Reklámgazdaság címmel szaklapot adott ki, melyet a szövetség tagjai között terjesztett.

Manta Marketing Kft. - XXII. ker.

Manta Marketing Kft. - XXII. ker.

Minden ami szórólap: Szórólap készítés, szórólap tervezés, szórólap szerkesztés, szórólap nyomtatás, szórólap terjesztés, utcai szórólapozás. Teljeskörű szolgáltatás A szórólap készítéstől a terjesztésig. Minden egy helyen szórólap tervezés, nyomtatás, szórólapozás. Változatos terjesztés Utcai, postai, alternatív megoldások. Gyors határidő Akár a megrendelés beérkezésének másnapjára kész. Verhetetlen árak Jó ár és a minőség együtt

Marker Reklámstúdió Kft. - Hódmezővásárhely

Marker Reklámstúdió Kft. - Hódmezővásárhely

Az ember megy az utcán, vagy autózik az utakon. Hirdetések veszik körül. Hogy ide menj, meg ezt vedd meg! Jól-rosszul elkészített hirdetések. A jó szöveg mellé kell egy vizuális hatás is, a reklámgrafika. Hát ilyet is csinálunk. Ez az a hely, ahol el kellene kerülni mindazokat a hibákat amik miatt a weboldalak látogatói néhány másodperc alatt továbbállnak.

Marketing Commando

Marketing Commando

A céged fantasztikus. És a marketinged? Téged is frusztrál, hogy a céged nem éri el azokat a sikereket, amiket megérdemelne, csak mert nem elég jó a marketinged. Ugye Te is ismersz olyan cégeket, akiknek - bár a kínálatuk átlagos - remekül megy, mert jó a marketingjük. Ha úgy érzed, hogy a Te cégedből is többet ki lehetne hozni ha jobb lenne a marketingje, akkor érdemes pár percet szánnod arra, hogy tovább olvasol.

Marketinginfo

Marketinginfo

Szakmai portál nem csak szakmabelieknek. Célunk, hogy a marketinget közelebbről ismerőket és az azzal csak érintőlegesen kapcsolatba kerülőket egyaránt értékes és naprakész információval lássuk el. Honlapunkon ezért tanulmányok, marketingmodellek, alapfogalmak, hasznos tippek és linkek, cégadatbázis, állásfigyelő, valamint hírek segítik a közönség tájékozódását a marketingszakma berkeiben.

MarketingMánia

MarketingMánia

Gömöry Kati marketinges oldala kiscéggel rendelkező vállalkozóknak szól. A kiscégek vezetői számára megkerülhetetlen a marketing ismerete. Mi azoknak a kisvállalkozóknak segítünk, akik saját maguk végzik vállalkozásuk marketingjét . Az online marketing tanfolyam az egyik legpraktikusabb módszer az online marketing módszerek elsajátítására, hiszen otthon, a karosszékben ülve okosodhat a kisvállalkozó, amikor éppen kedve van, nem kell sehova sem utazni. Online marketing tanfolyam kínálatunkba tartozik pl. a Facebook marketing, a közösségi marketing , a marketingterv, vagy a link építés. Blogunkon pedig praktikus információkkal szolgálunk a SEO, közösségi marketing, marketing terv stb. területén. Az a célunk, hogy praktikus tudást adjunk át és eredményes módszereket adjunk, tanítsunk a kiscég-tulajoknak, hogy sikeresek legyenek. Marketing kiszervezés is elérhető nálunk, az elfoglalt kiscég-tulajdonosok választhatnak marketingasszisztencia szolgáltatásaink közül, pl. Facebook oldal menedzsment, link építés stb. Érdemes feliratkozni hírlevelünkre és kérni a hasznos ingyenesen letölthető tudásanyagokat.

MATESZ

MATESZ

MATESZ Magyar Terjesztés-ellenőrző Szövetség 1034 Budapest, Bécsi út 122-124. 1993-ban nemzetközi mintára hozott létre 15 hirdető, reklámügynökség és kiadóvállalat egy magyar terjesztés-ellenőrző szervezetet, a Mateszt, amely Közép- és Kelet-Európa első szakmai, nonprofit önszabályozó szervezete. A számos helyen már jól bevált modell a hiteles terjesztési adatok biztosításának kérdésére jelentett választ az éppen alakuló médiapiacon. A Matesz együtt nőtt és fejlődött a piaccal, alkalmazkodott a helyi terjesztési gyakorlatokhoz. A ma több, mint 90 tagot számláló szervezet a hirdetési piacon jelen lévő kiadványok 90%-át auditálja (hirdetési árbevétel szerint - forrás: TNS Media Intelligence, 2008).

Matrica - Membis Media Bt. - Baracska

Matrica - Membis Media Bt. - Baracska

Szeretné, ha olcsón és sok helyen megtalálhatóak lennének a reklámjai? Rendeljen nálunk matricákat, ha nincs kreatív ötlete, mi abban is segítségére leszünk. Rendeljen matricákat bármekkora felületre, bármilyen méretben: a legkisebbtől a legnagyobbig, a kis címkétől a komplex autó-, illetve kirakatmatricáig vállaljuk a grafikai tervezést és nyomtatást. A matrica készítésének többféle módja van, többféle anyagból készíthető, amelyet minden anyagra felragaszthatunk, ez a legfőbb előnye a matricával való reklámoknak.

McLepi divizió - Marron Bt. - III. ker.

McLepi divizió - Marron Bt. - III. ker.

Minőségi, exkluzív édességekből, delikátesz termékekből és egyéb élelmiszerekből cégemblémás reklámajándékok - reklámcsokoládék, reklámcukorkák készítése egyedi formai jegyekkel, egyedi csomagolásban akár kis szériában is. Kivitelezési, valamint csomagolási megoldásaink széles körével egyedi, kis tételű reprezentatív, valamint nagy mennyiségű szóróajándékot egyaránt kínálunk! Marron Bt.

Hirdetés
Medeia Studio - VIII. ker.

Medeia Studio - VIII. ker.

A Medeia Studio 2003-ban alakult három, művészeti területen dolgozó fiatal (fotós, tervezőgrafikus,festő) összefogásából. Az évek során további szakemberek: designerek, video művészek, dekoratőrök és marketinges munkatársak csatlakoztak a csapathoz. Ennek köszönhetően 2011-re a stúdió grafikai műhelyből kreatív ügynökséggé alakult, ami 2012-re egy új ágazattal is bővült: reklámanyagok széles palettájának forgalmazásával igyekszünk ügyfeleink igényeit teljes körűen kielégíteni.

Mediadisplay - For-Max Export-Import Ker. Kft - VII. ker.

Mediadisplay - For-Max Export-Import Ker. Kft - VII. ker.

Mediadisplay, a digitális reklámozás szállítója. Totemek-nagyméretű LCD, Digitális képkeret, Eladótéri marketing, Álló reklámtáblák, Kirakat, Falra akasztható, Kordonos megállítók. A legdinamikusabban fejlődő marketing eszköz. Valós idejű reklám és információ egyszerre. Korlátlan mennyiségű multimédiás tartalom megjelenítése.

Mediafield Médiaügynökség - Debrecen

Mediafield Médiaügynökség - Debrecen

Magazin hirdetéssel jól szegmentált csoportokat érhetünk el országosan. Ügyfeleinknek segítünk abban, hogy a fogyasztót jól célzott üzenettel a releváns felületeken, a megfelelő időben, kedvező ár/érték arányban érjék el. A felületek foglalásán túl közreműködünk a kreatív és hatékony hirdetési koncepció kialakításában is.

Mex-Press Kft. - Veszprém

Mex-Press Kft. - Veszprém

Cégünk 1996 óta működő vállalkozása egyedülállóan új alternatívát kínál a reklámhordozó felületek terén. Az ötlet hatékonyságának lényege: a város liftjeiben helyeztük el hirdetőtábláinkat, kihasználva az emberek várakozással töltött idejét.

Mikria Kft. - Gyula

Mikria Kft. - Gyula

A Mikria kft. 1996-ban alakult vállalkozás. Tevékenységünk reklám- és nemzetzászlók, zászlórudak gyártása és készítése, forgalmazása, szállítása, telepítése az ország egész területén. Tevékenységeink a zászlókészítés témában: nemzetzászlók készítése, reklámzászlók készítése, nagy sorozatú zászlók készítése, egyedi zászlók készítése, zászlórudak szállítása, zászlórudak telepítése. Varrással a különböző színű zászlóanyagokból tetszőleges méretű zászlók készíthetők.

Mindshare Médiaügynökség - III. ker.

Mindshare Médiaügynökség - III. ker.

A MindShare Budapest 2000. január elseje óta működik, a két alapító tulajdonos az Ogilvy ∓mp;Mather és a Partners JWT reklámügynökségek. Az alapítás azonban nem csupán egy jogi, hanem egyben szervezeti lépés is volt: a két reklámügynökség korábbi média osztályai olvadtak össze az új vállalatban.

MobilPresent Kft. - IX. ker.

MobilPresent Kft. - IX. ker.

Az összecsukható kiállítási installációk szakértője. Kínálatunk több mint 50 féle összecsukható és hordozható prezentációs eszköz, kiállítási installáció, mobil display: Roll Up, Roll Screen, X Banner, L Banner, Flying Banner, grafikus hátterek, sajtófal, információs pult, kínáló pult, megállító tábla, prospektustartó állvány. Bizonyított tény, hogy a nyilvános prezentációk ( kiállítások, termékbemutatók, konferenciák, sajtótájékoztatók, stb...) olyan attraktív eszközei, amelyek felhívják magukra a figyelmet. A még sok helyen alkalmazott fix rendszerek hátránya, hogy drágák, a szállításkor helyigényesek és nehezek, a telepítéskor pedig hosszas összeszerelést igényelnek szakemberek és szerszámok segítségével. Ezek mellett a mobil installációk egy új alternatívát kínálnak, ami nagyban leegyszerűsíti egy kiállítási stand vagy egy prezentáció kivitelezését, hiszen szerszám használata nélkül pillanatok alatt bárhol összeállíthatók. Összecsukott állapotukban nagyon kis helyen elférnek, így a rendezvények közti időszakokban könnyen tárolhatók. Újdonság, hogy a ROLL UP szerkezetek már 200 cm széles kivitelben is elérhetők. Korábban 85 cm, 100 cm, 120 cm, 150cm szélességben forgalmaztuk.

Módosult a reklámtörvény

Módosult a reklámtörvény

Az eredeti elképzelésekhez képest enyhébb lett a dohánytermékek reklámozásának tilalma, és korlátok közzé került a direkt marketing alkalmazása a parlament által hétfőn elfogadott új reklámtörvényben. Az új törvény 'A gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól' címet viseli. A szabályok csak a gazdasági reklámtevékenységre, szponzorálásra, valamint az ezekre alkalmazott magatartási kódexekre vonatkoznak, tehát a politikai és társadalmi célú reklámok nem tartoznak a körbe. Ugyanakkor a gazdasági reklám körében is megengedi, hogy törvény - vagy annak felhatalmazása alapján rendelet - egyes áruk reklámjára, illetve egyes kommunikációs eszközökben való közzétételre speciális szabályokat állapítson meg.

Tuti menü