Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Reklám, Reklámügynökség linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Molinó - Plakát [7. oldal]
részletek »

Reklám, Reklámügynökség képes leírás: Molinó - Plakát [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: reklam.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 182 db
Molinó készítés - Conqual Kft. - XI. ker.

Molinó készítés - Conqual Kft. - XI. ker.

Ha egy hatásos, látványos és célratörő reklámkampányt szeretne lebonyolítani, akkor kérjen fel minket a kivitelezésre, megtervezésre. Reklámeszköz rendelésén gondolkozik? Szeretne jól látható és feltűnő eszközt cége, szolgáltatásai, termékei számára? Nálunk megteheti ezt! Minden alkalomra hasznos és szembetűnő reklámeszközeinkkel állunk a rendelkezésére, legyen az kiállítás, sportrendezvény, vásár, vagy egyéb rendezvény. Minőségi eszközök felhasználásával dolgozunk és készítjük el az Önnek megfelelő reklámeszközt.

Multicom Kommunikációs Ügynökség - XII. ker.

Multicom Kommunikációs Ügynökség - XII. ker.

A Multicom több mint 10 éves tapasztalatát kihasználva segíthet partnereinek a céljaiknak leginkább megfelelő BTL eszközök kiválasztásában, a kreatív tervezésben és a kampányok kivitelezésében, megvalósításában. Ebben saját szakembereink mellett állandó együttműködő partnereink, kreatív ügynökségek is segítenek minket. BTL, Direkt Marketing, nyereményjáték, SMS promóció, sorsolás, Call Center.

MultiGráf Stúdió - Reklám Ajándék

MultiGráf Stúdió - Reklám Ajándék

Cégünk a MultiGraf Stúdió. Több mint 20 éve vagyunk jelen a reklámgyártás területén. Fő profilunk a lézergravírozás, réz és alumínium cégtáblák készítése.Gépparkunk fejlődésével a kültéri reklámtáblák készítése mellett új irányvonalat is megcéloztunk, ma már termékeink között szerepelnek a gravírozott táblák mellett a beltéri információs táblák, élvilágító táblák, plasztikus betűk, makettek. Emellett egyedi kéréseknek is eleget tudunk tenni különböző tárgyak emblémázásával és egyedi reklámajándékok gyártásával kapcsolatban. Bármilyen kérdése lenne a szolgáltatásainkkal kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal honlapunkon megtalálható elérhetőségeink bármelyikén.

MultiGráf Stúdió Bt.

MultiGráf Stúdió Bt.

A MultiGráf Stúdió Gravírozó Kft. sok éves tapasztalattal foglalkozik egyedi reklámtáblák készítésével, ha jó minőségű, igényes reklámtáblára van szüksége, válasszon minket a kivitelezéshez! Cégünk kiváló alumínium táblarendszereket gyárt, amelyek megfelelőek kül-, vagy beltéri reklámtábláknak is. Jó minőségű tábláinkat lézergravírozással gravírozzuk, ezáltal a táblák feliratai is időtállóak és kiváló minőségűek. Ha szeretné, hogy a legjobb minőségű reklámtáblák reklámozzák cégét, válasszon minket! További információkért látogasson el weboldalunkra! Szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseivel hívja kollégánkat ügyfélszolgálati telefonszámunkon!

MyAd Marketing

MyAd Marketing

A MyAd Marketing egy kommunikációs ügynökség, mely teljes körű szolgáltatást nyújt komplex kampányok hatékony lebonyolításában. Csapatunkat olyan kreatív kommunikációs és médiaszakemberek alkotják, akik innovatív ötleteik megvalósításához gyakorlottan használják a hagyományos marketingeszközöket, de járatosak az új média és az új kommunikációs technológiák világában is. Ügyfeleink céljainak elérése érdekében rugalmasan, hatékonyan dolgozunk a közös sikerért. Szolgáltatásaink: Éves kommunikációs stratégia és tervek kidolgozása Komplex médiamegoldások, integrált marketingkommunikációs kampányok Kampánystratégia Médiaku tatás és -tervezés Médiafoglalás és -vásárlás PR-szolgáltatások Rendez vények szervezése és lebonyolítása Innovatív médiamegoldások (pl. mobilalkalmazások, kreatív médiafelületek) Kampánykövetés és -elemzés Közösségi marketing Médiatréningek szervezése Speciális szolgáltatások (médiaauditálás, stb.) Kreatív tervezés Honlapok tervezése, fejlesztése, karbantartása, üzemeltetése Applikációk fejlesztése Kreatívok, bannerek tervezése és készítése Grafikai tervezés Film- és rádiószpotok készítése

Nagyszerű Reklámügynökség - XI. ker.

Nagyszerű Reklámügynökség - XI. ker.

A marketinget nem csak tanácsoljuk, hanem meg is valósítjuk. A megvalósítás nem csak dizájnos, hanem marketing centrikus. A Nagyszerű Reklámügynökség díjmentesen, folyamatos marketing konzultációt biztosít ügyfeleinek minden megrendelt projekt mellé hozzáadott értékként.

Neo Interactive Kft. - XI. ker.

Neo Interactive Kft. - XI. ker.

Neo Interactive digitális reklámügynökség - online marketing ügynökség, webfejlesztés, médiatervezés, keresőmarketing. Online marketing és reklámügynökség, webfejlesztéssel. Szolgáltatások: interactive marketing, multimédia design, webfejlesztés, online branding, mobilinternet marketing és bluecasting, gerilla és vírusmarketing, online kommunikációs tanácsadás, keresőmarketing.

Neo-n Szóróajándék - Németh Gábor László E.V. - Győr

Neo-n Szóróajándék - Németh Gábor László E.V. - Győr

Szóróajándék,reklámtoll, reklámajándék Győr,fényvisszaverő Neo-n Szóróajándék. A marketing egy nagyon egyszerű kiegészítő módszerét ajánljuk: egy apró tárggyal, mely az Ön - vagy cége- nevét, logóját tartalmazza, ajándékozza meg, régi ügyfelét, vagy a cége után érdeklődőket.

Névjegykártya készítés akár 24 óra alatt

Névjegykártya készítés akár 24 óra alatt

Cégünk professzionális minőségű névjegykártyákat és szórólapokat készít akár 24 óra alatt! Váljon Ön is hitelesebbé üzletfelei szemében egy jól megtervezett, igényes névjegykártya átnyújtásával. Válasszon karton- vagy plasztik alapanyagú, színes vagy fekete-fehér kártyát és elképzelése vagy grafikusaink ötletei alapján elkészítjük az Önhöz tökéletesen passzoló névjegykártyát! Első osztályú szórólapjainkra szintén rövid határidőt és gyors házhoz szállítást vállalunk! Tekintse meg weboldalunkat és adja le rendelését online!

Hirdetés
Noledesign Grafikai Stúdió - Csomád

Noledesign Grafikai Stúdió - Csomád

Friss fiatalos grafikai stúdió, akik a tervezéstől a kivitelezésig minden fázisban segítséget nyújthatnak. Legyen szó akár reklámajándékról, ruha emblémázásról, üzletportál kivitelezésről vagy digitális nyomtatásról. Szolgáltatások: Reklámgrafika, Reklámajándék, Kiadványtervezés, Arculattervezés

Objektív Stúdió Kft. - XIII. ker.

Objektív Stúdió Kft. - XIII. ker.

Cégünk 1997 óta van jelen a hazai videó és filmgyártás területén. Ezen belül is elsősorban a televíziós műsorkészítés, dokumentumfilm gyártás, szórakoztató, ismeretterjesztő és reklámfilm készítéssel foglalkozunk.

Önszabályozó Reklám Testület

Önszabályozó Reklám Testület

Önszabályozó Reklám Testület 1132 Budapest, Borbély u. 5-7. Az önszabályozás a felelősségteljes reklámtevékenység elősegítése a fogyasztók, az üzlet és a társadalom érdekében. A reklámtevékenység önszabályozása egy rendszer, melynek segítségével a reklámipar rendet tart maga körül. Az ipar három résztvevője - a reklámozók, akik fizetnek a reklámokért, a reklámügynökségek, akik felelnek a reklámok kiviteléért és tartalmáért és a média, amely a reklámokat megjeleníti - együttműködik kialakításában, egy rendszer felépítésében, amely biztosítja azt, hogy azokat a reklámokat, melyek ezen előírásoknak nem felelnek meg, gyorsan módosítsák, vagy visszavonják

Pálma Reklám Stúdió Bt. - Szeged

Pálma Reklám Stúdió Bt. - Szeged

A Pálma Reklám Stúdió Bt. 1997-ben alakult. Alapítói a rendezvényszervezés, a marketing, a PR területén dolgozó szakemberek. Stúdió fő profilja a rendezvényszervezés. Emellett arculattervezést, nyomdai tervezést és kivitelezést, kiadványszerkesztést, hirdetésszervezést és általános reklámszervezési tevékenységet is vállalunk.

PanMedia Médiaügynökség - XIV. ker.

PanMedia Médiaügynökség - XIV. ker.

A PanMedia 2011 július 1-jétől önálló cégbe szervezi ki az online kampányok menedzselését. A PM Digital névre hallgató új ügynökség elsősorban display kampányokkal, keresőmarketinggel és közösségi megoldásokkal foglalkozik. Az online médiavásárlást az eddigiekhez hasonlóan a Magna Global szervezet keretein belül végzi a PM Digital is. Újszerű a piacon, hogy az új ügynökség jövőbeni fejlődéséért felelős fiatal menedzserek is lehetőséget kaptak tulajdonrész vásárlására.

Papír és reklámtáska - Studio Best Kft. -  VII. ker.

Papír és reklámtáska - Studio Best Kft. - VII. ker.

Cégünk több évtizede szolgálja ki papírtáskákkal, illetve reklámtáskákkal a magyar piacot, illetve néhány környező országba is szállítunk. Termékeinket saját szitaüzemünkben és ofszet nyomdánkban készítjük el, kollégáink több évtizedes szakmai tapasztalattal és rutinnal rendelkeznek a nyomdaipar és a csomagolástechnika területén. Akár szalagfüles, akár zsinórfüles-fóliázott típusú, a feliratozott papírtáska lényege a gondosan megtervezett, valamint szakmailag és minőségileg megfelelően kivitelezett grafika, illetve felirat. A feliratozott papírtáska tervezés során reklám- és grafikai oldalról egyaránt fontos alaposan átgondolni a papírszatyorra kerülő szitanyomatot. Cégünk ebben is készséggel áll az Ön rendelkezésére: amennyiben nincs kész grafikai ötlete, mi ingyenesen megtervezzük Önnek a megrendelt papírtáska grafikáját.

Pdf nyomdaipari Kft. - VI. ker.

Pdf nyomdaipari Kft. - VI. ker.

Vállalatunk vállalja kis és nagy példányszámú fekete-fehér vagy színes prospektus, katalógus, könyv elkészítését digitális és ofszet technológiával egyaránt. Megrendelhető legkisebb mennyiség 1 db Cégünk vállalja A2-es, A3-as, A4-es, A5-ös, A6-os, és ennél kisebb méretű szóróanyag tervezését és készre gyártását digitális és ofszet technológiával egyaránt. Képzett grafikusaink gondoskodnak, hogy a tervezett anyagok tartalma, funkciója és formája megfelelő egyensúlyban legyen. Kérjen ajánlatot a kapcsolat-felvételi űrlapunk segítségével, vagy küldjön egy e-mailt, és mi 30 percen belül válaszolunk Önnek.

Plakát, molino készítés

Plakát, molino készítés

Előzze meg versenytársait! (S)printeljen Ön is a Digitál Nyomdába! Akár plakát nyomtatásról van szó, akár óriás molinó készítéséről, válassza őket bátran! Ne bajlódjon otthon könyvének bekötésével, bízza a profikra! A Digitál Nyomda könyvkötészeti technikája páratlan, hiszen kizárólag saját gépekkel dolgoznak. Céljuk, hogy versenyképes nyomdai szolgáltatásokat tudjanak biztosítani leendő és új ügyfeleik részére is. Ezek mellett CD/DVD gyártást is vállalnak, melyeket saját szerszámokkal, sablonokkal készítenek.

Tuti menü