Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Reklám, Reklámügynökség linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Molinó - Pointfilm [7. oldal]
részletek »

Reklám, Reklámügynökség képes leírás: Molinó - Pointfilm [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: reklam.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 181 db
Molinó készítés - Conqual Kft. - XI. ker.

Molinó készítés - Conqual Kft. - XI. ker.

Ha egy hatásos, látványos és célratörő reklámkampányt szeretne lebonyolítani, akkor kérjen fel minket a kivitelezésre, megtervezésre. Reklámeszköz rendelésén gondolkozik? Szeretne jól látható és feltűnő eszközt cége, szolgáltatásai, termékei számára? Nálunk megteheti ezt! Minden alkalomra hasznos és szembetűnő reklámeszközeinkkel állunk a rendelkezésére, legyen az kiállítás, sportrendezvény, vásár, vagy egyéb rendezvény. Minőségi eszközök felhasználásával dolgozunk és készítjük el az Önnek megfelelő reklámeszközt.

Multicom Kommunikációs Ügynökség - XII. ker.

Multicom Kommunikációs Ügynökség - XII. ker.

A Multicom több mint 10 éves tapasztalatát kihasználva segíthet partnereinek a céljaiknak leginkább megfelelő BTL eszközök kiválasztásában, a kreatív tervezésben és a kampányok kivitelezésében, megvalósításában. Ebben saját szakembereink mellett állandó együttműködő partnereink, kreatív ügynökségek is segítenek minket. BTL, Direkt Marketing, nyereményjáték, SMS promóció, sorsolás, Call Center.

MultiGráf Stúdió - Reklám Ajándék

MultiGráf Stúdió - Reklám Ajándék

Cégünk a MultiGraf Stúdió. Több mint 20 éve vagyunk jelen a reklámgyártás területén. Fő profilunk a lézergravírozás, réz és alumínium cégtáblák készítése.Gépparkunk fejlődésével a kültéri reklámtáblák készítése mellett új irányvonalat is megcéloztunk, ma már termékeink között szerepelnek a gravírozott táblák mellett a beltéri információs táblák, élvilágító táblák, plasztikus betűk, makettek. Emellett egyedi kéréseknek is eleget tudunk tenni különböző tárgyak emblémázásával és egyedi reklámajándékok gyártásával kapcsolatban. Bármilyen kérdése lenne a szolgáltatásainkkal kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal honlapunkon megtalálható elérhetőségeink bármelyikén.

MultiGráf Stúdió Bt.

MultiGráf Stúdió Bt.

A MultiGráf Stúdió Gravírozó Kft. sok éves tapasztalattal foglalkozik egyedi reklámtáblák készítésével, ha jó minőségű, igényes reklámtáblára van szüksége, válasszon minket a kivitelezéshez! Cégünk kiváló alumínium táblarendszereket gyárt, amelyek megfelelőek kül-, vagy beltéri reklámtábláknak is. Jó minőségű tábláinkat lézergravírozással gravírozzuk, ezáltal a táblák feliratai is időtállóak és kiváló minőségűek. Ha szeretné, hogy a legjobb minőségű reklámtáblák reklámozzák cégét, válasszon minket! További információkért látogasson el weboldalunkra! Szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseivel hívja kollégánkat ügyfélszolgálati telefonszámunkon!

MyAd Marketing

MyAd Marketing

A MyAd Marketing egy kommunikációs ügynökség, mely teljes körű szolgáltatást nyújt komplex kampányok hatékony lebonyolításában. Csapatunkat olyan kreatív kommunikációs és médiaszakemberek alkotják, akik innovatív ötleteik megvalósításához gyakorlottan használják a hagyományos marketingeszközöket, de járatosak az új média és az új kommunikációs technológiák világában is. Ügyfeleink céljainak elérése érdekében rugalmasan, hatékonyan dolgozunk a közös sikerért. Szolgáltatásaink: Éves kommunikációs stratégia és tervek kidolgozása Komplex médiamegoldások, integrált marketingkommunikációs kampányok Kampánystratégia Médiaku tatás és -tervezés Médiafoglalás és -vásárlás PR-szolgáltatások Rendez vények szervezése és lebonyolítása Innovatív médiamegoldások (pl. mobilalkalmazások, kreatív médiafelületek) Kampánykövetés és -elemzés Közösségi marketing Médiatréningek szervezése Speciális szolgáltatások (médiaauditálás, stb.) Kreatív tervezés Honlapok tervezése, fejlesztése, karbantartása, üzemeltetése Applikációk fejlesztése Kreatívok, bannerek tervezése és készítése Grafikai tervezés Film- és rádiószpotok készítése

Hirdetés
Nagyszerű Reklámügynökség - XI. ker.

Nagyszerű Reklámügynökség - XI. ker.

A marketinget nem csak tanácsoljuk, hanem meg is valósítjuk. A megvalósítás nem csak dizájnos, hanem marketing centrikus. A Nagyszerű Reklámügynökség díjmentesen, folyamatos marketing konzultációt biztosít ügyfeleinek minden megrendelt projekt mellé hozzáadott értékként.

Neo Interactive Kft. - XI. ker.

Neo Interactive Kft. - XI. ker.

Neo Interactive digitális reklámügynökség - online marketing ügynökség, webfejlesztés, médiatervezés, keresőmarketing. Online marketing és reklámügynökség, webfejlesztéssel. Szolgáltatások: interactive marketing, multimédia design, webfejlesztés, online branding, mobilinternet marketing és bluecasting, gerilla és vírusmarketing, online kommunikációs tanácsadás, keresőmarketing.

Neo-n Szóróajándék - Németh Gábor László E.V. - Győr

Neo-n Szóróajándék - Németh Gábor László E.V. - Győr

Szóróajándék,reklámtoll, reklámajándék Győr,fényvisszaverő Neo-n Szóróajándék. A marketing egy nagyon egyszerű kiegészítő módszerét ajánljuk: egy apró tárggyal, mely az Ön - vagy cége- nevét, logóját tartalmazza, ajándékozza meg, régi ügyfelét, vagy a cége után érdeklődőket.

Noledesign Grafikai Stúdió - Csomád

Noledesign Grafikai Stúdió - Csomád

Friss fiatalos grafikai stúdió, akik a tervezéstől a kivitelezésig minden fázisban segítséget nyújthatnak. Legyen szó akár reklámajándékról, ruha emblémázásról, üzletportál kivitelezésről vagy digitális nyomtatásról. Szolgáltatások: Reklámgrafika, Reklámajándék, Kiadványtervezés, Arculattervezés

Hirdetés
Objektív Stúdió Kft. - XIII. ker.

Objektív Stúdió Kft. - XIII. ker.

Cégünk 1997 óta van jelen a hazai videó és filmgyártás területén. Ezen belül is elsősorban a televíziós műsorkészítés, dokumentumfilm gyártás, szórakoztató, ismeretterjesztő és reklámfilm készítéssel foglalkozunk.

Önszabályozó Reklám Testület

Önszabályozó Reklám Testület

Önszabályozó Reklám Testület 1132 Budapest, Borbély u. 5-7. Az önszabályozás a felelősségteljes reklámtevékenység elősegítése a fogyasztók, az üzlet és a társadalom érdekében. A reklámtevékenység önszabályozása egy rendszer, melynek segítségével a reklámipar rendet tart maga körül. Az ipar három résztvevője - a reklámozók, akik fizetnek a reklámokért, a reklámügynökségek, akik felelnek a reklámok kiviteléért és tartalmáért és a média, amely a reklámokat megjeleníti - együttműködik kialakításában, egy rendszer felépítésében, amely biztosítja azt, hogy azokat a reklámokat, melyek ezen előírásoknak nem felelnek meg, gyorsan módosítsák, vagy visszavonják

Pálma Reklám Stúdió Bt. - Szeged

Pálma Reklám Stúdió Bt. - Szeged

A Pálma Reklám Stúdió Bt. 1997-ben alakult. Alapítói a rendezvényszervezés, a marketing, a PR területén dolgozó szakemberek. Stúdió fő profilja a rendezvényszervezés. Emellett arculattervezést, nyomdai tervezést és kivitelezést, kiadványszerkesztést, hirdetésszervezést és általános reklámszervezési tevékenységet is vállalunk.

PanMedia Médiaügynökség - XIV. ker.

PanMedia Médiaügynökség - XIV. ker.

A PanMedia 2011 július 1-jétől önálló cégbe szervezi ki az online kampányok menedzselését. A PM Digital névre hallgató új ügynökség elsősorban display kampányokkal, keresőmarketinggel és közösségi megoldásokkal foglalkozik. Az online médiavásárlást az eddigiekhez hasonlóan a Magna Global szervezet keretein belül végzi a PM Digital is. Újszerű a piacon, hogy az új ügynökség jövőbeni fejlődéséért felelős fiatal menedzserek is lehetőséget kaptak tulajdonrész vásárlására.

Papír és reklámtáska - Studio Best Kft. -  VII. ker.

Papír és reklámtáska - Studio Best Kft. - VII. ker.

Cégünk több évtizede szolgálja ki papírtáskákkal, illetve reklámtáskákkal a magyar piacot, illetve néhány környező országba is szállítunk. Termékeinket saját szitaüzemünkben és ofszet nyomdánkban készítjük el, kollégáink több évtizedes szakmai tapasztalattal és rutinnal rendelkeznek a nyomdaipar és a csomagolástechnika területén. Akár szalagfüles, akár zsinórfüles-fóliázott típusú, a feliratozott papírtáska lényege a gondosan megtervezett, valamint szakmailag és minőségileg megfelelően kivitelezett grafika, illetve felirat. A feliratozott papírtáska tervezés során reklám- és grafikai oldalról egyaránt fontos alaposan átgondolni a papírszatyorra kerülő szitanyomatot. Cégünk ebben is készséggel áll az Ön rendelkezésére: amennyiben nincs kész grafikai ötlete, mi ingyenesen megtervezzük Önnek a megrendelt papírtáska grafikáját.

Pdf nyomdaipari Kft. - VI. ker.

Pdf nyomdaipari Kft. - VI. ker.

Vállalatunk vállalja kis és nagy példányszámú fekete-fehér vagy színes prospektus, katalógus, könyv elkészítését digitális és ofszet technológiával egyaránt. Megrendelhető legkisebb mennyiség 1 db Cégünk vállalja A2-es, A3-as, A4-es, A5-ös, A6-os, és ennél kisebb méretű szóróanyag tervezését és készre gyártását digitális és ofszet technológiával egyaránt. Képzett grafikusaink gondoskodnak, hogy a tervezett anyagok tartalma, funkciója és formája megfelelő egyensúlyban legyen. Kérjen ajánlatot a kapcsolat-felvételi űrlapunk segítségével, vagy küldjön egy e-mailt, és mi 30 percen belül válaszolunk Önnek.

Plakát, molino készítés

Plakát, molino készítés

Előzze meg versenytársait! (S)printeljen Ön is a Digitál Nyomdába! Akár plakát nyomtatásról van szó, akár óriás molinó készítéséről, válassza őket bátran! Ne bajlódjon otthon könyvének bekötésével, bízza a profikra! A Digitál Nyomda könyvkötészeti technikája páratlan, hiszen kizárólag saját gépekkel dolgoznak. Céljuk, hogy versenyképes nyomdai szolgáltatásokat tudjanak biztosítani leendő és új ügyfeleik részére is. Ezek mellett CD/DVD gyártást is vállalnak, melyeket saját szerszámokkal, sablonokkal készítenek.

Pointfilm Filmgyártó és Reklám Kft - XII. ker.

Pointfilm Filmgyártó és Reklám Kft - XII. ker.

A Pointfilm Kft. filmgyártással, rendezvény szervezéssel és reklámkampányok kivitelezésével foglalkozik. A céget 1998-ban alapította Gerencsér József, Józsa Beatrix és Mesztigné Kovács Irén. Eddigi munkáink során készítettünk reklámfilmeket, szórólapokat, óriásplakátokat és kisebb reklámtárgyakat, szerveztünk konferenciákat és sikeresen lebonyolítottunk több marketing kampányt.

Tuti menü