Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Reklám, Reklámügynökség linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Pointfilm - Reklám [8. oldal]
részletek »

Reklám, Reklámügynökség képes leírás: Pointfilm - Reklám [8. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: reklam.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 182 db
Pointfilm Filmgyártó és Reklám Kft - XII. ker.

Pointfilm Filmgyártó és Reklám Kft - XII. ker.

A Pointfilm Kft. filmgyártással, rendezvény szervezéssel és reklámkampányok kivitelezésével foglalkozik. A céget 1998-ban alapította Gerencsér József, Józsa Beatrix és Mesztigné Kovács Irén. Eddigi munkáink során készítettünk reklámfilmeket, szórólapokat, óriásplakátokat és kisebb reklámtárgyakat, szerveztünk konferenciákat és sikeresen lebonyolítottunk több marketing kampányt.

Polinium Bt.

Polinium Bt.

Póló nyomtatás a legjobb minőségű, 100%-os pamut alapanyagokra. Az egyedi póló remek meglepetés, ha szülinapot vagy évfordulót ünnepeltek, egy vicces póló meg fogja alapozni a legénybúcsú hangulatát. Választhatsz mintáink közül, de természetesen a saját terveid alapján is elkészíthetjük a pólót. Kiválaszthatod a neked tetsző ruhadarabot: a minta kerülhet atlétára, rövid vagy hosszú ujjú pólóra, pulóverre. A hölgyekre is gondoltunk, számukra külön fazonok is elérhetők. Váltsd valóra terveid! Hívjon bizalommal.

Pólóügynökség - Vető Bt. - Veszprém

Pólóügynökség - Vető Bt. - Veszprém

Miért választják olyan sokan a Pólóügynökséget? Mert az elképzelt színű és fazonú pólót vagy pólókat az ügyfeleink nálunk gyorsan kiválaszthatják és ötleteiket terveiket rányomtathatják velünk a kért termékre. Mind ezt nagyon gyorsan az Internet által adott lehetőséggel. A Pólóügynökség korrekt árakkal és gyors kiszolgálással kínálja szolgáltatásait és termékeit. Minőség! Kizárólag első osztályú termékekkel dolgozunk. Textil termékeknél nem használunk ázsiai eredetű alapanyagot. Vállaljuk a minőséget, ezért a termékeinkre pénz visszafizetési garanciát vállalunk.

Poplart BTL Kommunikációs Ügynökség - XIV. ker.

Poplart BTL Kommunikációs Ügynökség - XIV. ker.

Vállaljuk teljes arculati anyagok létrehozását és arculati kézikönyvbe fektetését, valamint bármely kiadvány megtervezését, makettezését, nyomdai előkészítését, beleértve a fotózást és szövegírást is. Magas színvonalú csomagolás- és formatervező tevékenységünk keretein belül vállaljuk termékcsomagolások forma- és grafikai tervezését illetve meglévő termékek újracsomagolásának a kialakítását és egyben kivitelezését. Vállaljuk autó- és üzletdekoráció megtervezését, kivitelezését, többféle technológia és alapanyag használatával. Termékeink a következők: Banner- és poszter tartó, állványok, roll-up, kínáló pultok és hostess pultok, mobil bár, sajtófalak, háttérfalak, pop-up, szórólaptartók és prospektustartók, árukínáló rendszerek, polcos állványok, kültéri banner- és poszter tartó állványok.

PopnRoll - Fingerprint Kft. - Szeged

PopnRoll - Fingerprint Kft. - Szeged

A PopnRoll csapata hordozható kiállítási eszközök és reklámeszközök online forgalmazásán kívül - többek közt - digitális nagyformátumú nyomtatásban és egyedi kreatív koncepciók kialakításában nyújt segítséget. Webáruházunkban padló display-ek, szórólap tartók, rollup-ok, promóciós pultok, valamint zászló banner-ek és figyelmeztető táblák széles kínálatából válogathatsz. Az állandóan frissített raktárkészletnek köszönhetően rövid határidővel dolgozunk, ráadásul kreatív grafikusainknak az sem jelent problémát, ha nincs ötleted a megjelenésre. Ha felkeltettük érdeklődésed, akkor látogass el weboldalunkra, ahol tájékozódhatsz további termékeinkről és szolgáltatásainkról!

Praktikus üzleti megoldások a Konicától!

Praktikus üzleti megoldások a Konicától!

Hisz a digitális üzleti megoldásokban, új megoldásokkal erősítené vállalkozását, de csak a könnyen kezelhető, kipróbált programokban bízik? Ajánljuk figyelmébe a Konica Minolta dokumentumkezelő rendszereit, amelyek tökéletesen direkt marketing, workflow management, VDP profi kivitelezéséhez. Nyomdai alkalmazásokban is élen járunk, legyen az nyomdai előkészítés vagy nyomtató program. Ha nyomdagép, fotónyomtató, press gép érdekli, itt a piacon elérhető legkiválóbb minőségű, legjobb ár-érték arányú gépeket találja. Nézzen szét kínálatunkban!

Próbavásárló

Próbavásárló

Hatékony marketing kommunikáció válság idején. Közismert történelmi toposz az álruhába öltözött uralkodó, aki hétköznapi embernek álcázva magát - kijátszva tanácsnokait, elvegyülve népe között - körútra indul országában, hogy megismerje az emberek életét, véleményét, hogy végre megtalálja az igazságot. A XX. századi nagyvállalatok tulajdonosairól, vezetőiről szóló életrajzoknál is valami ilyesmivel találkozunk, hiszen a próbavásárlás célja, mi más lehetne, mint hogy feltérképezzük cégünk erősségeit, gyengeségeit, hogy megismerjük cégünk valódi arcát. Szolgáltatásainkkal ezt kínáljuk Önnek: ismerje meg az igazságot.

Procont Plusz Reklámajándék Kft. - IV. ker.

Procont Plusz Reklámajándék Kft. - IV. ker.

Nagyon rövid idő alatt, a világválság hazánkban is érezhető hatásának, a marketingköltések visszafogásának ellenére a PCP Promotionnak sikerült a reklámajándék piac ismert és elismert szereplőjévé válnia! Folyamatosan ott vagyunk az élmezőnyben, és ez nem csak árpolitikánknak köszönhető. Mi a titkunk? Nagyon egyszerű - odafigyelünk ügyfeleinkre. Nálunk ugyanúgy üdvözöljük a mikro-, kis- és középvállalatokat, mint a nagy multinacionális cégeket, reklámügynökségeket, rendezvényszervezőket.

Produkciós Részleg Kft. - XIV. ker.

Produkciós Részleg Kft. - XIV. ker.

Több mint tízéves médiatapasztalattal és ötéves vezetői, rendezvényszervezői, marketing- illetve pr-gyakorlattal alapítottuk meg a Produkciós Részleget. Tudjuk, hogyan lehet halálhír vagy csődeljárás nélkül, kreatív ötletekkel felkelteni a sajtó figyelmét, értékes médiafelületeken szerepelni, hatékonyan kommunikálni az ügyfelekkel. Gyakorlatunk, maximalizmusunk, kiterjedt szakmai és sajtókapcsolati rendszerünk valamint referenciáink garantálják ügyfeleinknek a legmagasabb szintű, teljes körű kiszolgálást ? a pr-en túl többek között tartalomszolgáltatási, rendezvényszervezési és marketingterületen is.

Hirdetés
Profireklám H&S Kft. - XIV. ker.

Profireklám H&S Kft. - XIV. ker.

A Profireklám csapata gondoskodik arról, hogy Ön kiemelkedő figyelmet és támogatást kapjon ötletei megvalósításához, legyen szó digitális nyomtatásról, kiállítás dekorációról, roll-up banner állványokról, reklámponyváról, reklámtábláról, molinó, matrica, plakát nyomtatásról, reklámajándékról vagy emblémázásról. Mivel tökéletes elégedettsége fontos számunkra, ezért ha nem teljesen elégedett termékünkkel, akkor a rendeléstől számított 72 órán belül a terméket és a teljes vételárat megtérítjük. A kockázatot tehát teljesen átvállaljuk, így nyugodt szívvel és gondtalanul élvezheted a vásárlást. Látogasson el weboldalunkra, és kérje ajánlatunkat!

Promotion Stúdió Bt. - IV. ker.

Promotion Stúdió Bt. - IV. ker.

Tevékenységünk, reklám és céges ajándéktárgyak forgalmazás a valamint emblémázása. A kis és közép vállalkozásoktól a multinacionális cégekig találhatóak partnereink között. A minőségi emblémázás, szitanyomás, tamponnyomás, gravírozás, transzfernyomás, hímzés, dombornyomás akár 48 órán belül elkészülhet saját céges lógójával. Szállítási költség nélkül az ország egész területére szállítunk, emblémázás nélkül akár már másnapra. Az ingyenes és gyors látványterv készítés valamint a grafikán való kisebb változtatások is hozzá tartoznak a Promotion Studio ügyfél orientált hozzáállásához. Kérdését tegye fel ügyfélszolgálatunk 1 órán belül megküldjük Önnek a választ Budapesti illetve vidéki irodánkban várjuk kedves leendő partnereinket.Katalógusaink is segítséget adnak a több ezer reklámajándék megtekintésében és kiválasztásában, melyet ingyenesen igényelhet az elérhetőségeink bármelyikén

Promotive Marketing Kft - Százhalombatta

Promotive Marketing Kft - Százhalombatta

Feladatunk segíteni a cégeket a hagyományos - nem kereszt - promóciók (kidolgozásában, és) kivitelezésében is, több éves tapasztalat alapján kidolgozott metódus és munkafolyamat mentén. Kötelességünknek tartjuk, hogy meglévő, megbízható promótereinket folyamatosan munkához, és fizetéshez juttassuk, illetve ezt a csapatot folyamatosan bővítsük azáltal, hogy újabb és újabb megbízásokat vállalunk el.

PromoVersum Reklámipari Beszerzési Társulás - Csömör

PromoVersum Reklámipari Beszerzési Társulás - Csömör

Figyelemfelkeltés, tájékoztatás, meggyőzés - megannyi más funkció mellett ez mind a reklámgrafika, vagy ha így jobban tetszik, a kommunikációs grafika feladata. A reklámgrafika vagy ma már inkább kommunikációs grafika elsődleges funkciója a nyomdai termékek tervezése, előkészítése, ellenőrzött gyártása volt. Mindez magába foglalta a koncepció kidolgozását, tipográfiai feladatokat, az illusztrációk, grafikák és fotók készítését, modellezést, az esetleges animációk gyártását, a kiadvány tényleges szerkesztését, az ötlettől egészen a megvalósításig.

Purple Promotion Reklámügynökség - Dunakeszi

Purple Promotion Reklámügynökség - Dunakeszi

Miért Mi? A Purple-t nem mi, hanem a fejekből előtörő kreatív tenger hozta létre, melynek célja, mint lila özönvíz elmosni a haldokló, élettelen, meredt reklámok tömegét, hogy helyére egy új, a gondolatokból előbújó színes, érdekes reklámvilágot hozzon létre. Ha megkeres minket, első gondolatunk nem egy szürkébe forduló, hangtalanul megjelenő ötlet, hanem egy lila ködbe burkolózott figyelemért kiáltó idea lesz, mely kilépve a képzelet világából a megvalósulás felé tartva csak további színeket vesz fel, mely a végén, mint egy szivárvány fog elkápráztatni mindenkit, aki csak felé fordul.

Régió Press

Régió Press

Régió Press - Növelje cége forgalmát. Hírbe hozzuk cégét! Régió Press újság két hetente megjelenő ingyenes információs lap. Győr legnagyobb példányszámban terjesztett hirdetési újságja. Ingyenes online apróhirdetés feladása.

Reklám casting ügynökség

Reklám casting ügynökség

A Nine Model &Casting Agency Budapest, illetve Magyarország egyik vezető modell- és casting ügynöksége. Ha szívesen szerepelnél vezető világmárkák reklámfilmjeiben, tévés produkciókban vagy játékfilmekben, regisztrálj az adatbázisunkba! Színészi gyakorlattal vagy abszolút amatőrként is várjuk a jelentkezésed! Ha modellkarrieren gondolkodsz, ne habozz, keress fel minket! Divatmodelleket is közvetítünk külföldi ügynökségekhez. Számtalan sikeres nemzetközi modellkarrier indult már el nálunk. Teljesen kezdő is lehetsz, mi mindenben segítünk ? és ez neked nem kerül semmibe!

Reklám és dekorációs eszközök - Partner Reklám - Békéscsaba

Reklám és dekorációs eszközök - Partner Reklám - Békéscsaba

Reklámtárgyak forgalmazása és feliratozása, Reklámtasakok emblémázása, Autódekoráció és feliratozás, Kiállítási installációk tervezése és kivitelezése, Nyomdai termékek tervezése és kivitelezése, Óriás ballonok feliratozása és forgalmazása, Szórólapok és kiadványok terjesztése, Dobozok, csomagolóanyagok gyártása -hullámkartonból és kartonplastból- és feliratozása

Tuti menü