Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Reklám, Reklámügynökség linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Reklám - RGF [9. oldal]
részletek »

Reklám, Reklámügynökség képes leírás: Reklám - RGF [9. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: reklam.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 179 db
Reklám Nyuuz

Reklám Nyuuz

Érdekes oldalakat ajánló online lap, amely önkéntes szerkesztők által frissül óráról órára. Az egyes ajánlott oldalak bekerülnek egy kategóriába (pl: flash.nyuuz.hu) és természetesen egy Fő blogba is.

Reklám Trade - Correggio Kft. - XIV. ker.

Reklám Trade - Correggio Kft. - XIV. ker.

Reklám Trade Cégünk reklámajándéktárgyak tervezésével, gyártásával, kivitelezésével és importálásával foglalkozik. Web áruházunkban megtalálható termékeink széles választéka 8000 termékünk között megtalálhatóak a legnépszerűbb pólók tollak sapkák is, melynek természetesen az emblémázását,is vállaljuk. Termékek emblémázását vállaljuk pl.:az alábbi technikákkal: Tamponnyomás Szitanyomás Hímzés Kerámia Égetése Reméljük bizonyíthatjuk önnek is szakmai tapasztalatunkat.

Reklámdekoráció Kft. - VIII. ker.

Reklámdekoráció Kft. - VIII. ker.

A Reklámdekoráció Kft. fő profilja az autó- és kirakatdekoráció, digitális nyomtatás, fóliavágás. Továbbá megvalósítjuk elképzeléseit plasztikus, 3D betűkivágás és forma kivágás, fólia betűkivágás, gravírozás kapcsán is. Nem riadunk vissza egyedi elképzelései és ötletei megvalósításától sem, mint például kínálópult dekoráció, bevásárlókocsi promóció, jégkása italkészítő gép dekoráció. Ezen kívül vállaljuk honlapjának elkészítését is. Megvalósítjuk, amit Ön elképzel és erre 7x-es garanciát vállalunk. Ennek biztosítéka több mint 10 éves tapasztalatunk és ügyfeleink elégedettsége.

Reklámeszköz - Truemaker Kft - XIV. ker.

Reklámeszköz - Truemaker Kft - XIV. ker.

A marketing költségek optimalizálásához olyan partnerre van szüksége, aki a szakmai tanácsadás mellett minőségi reklámeszközökkel látja el. Cégünk digitális és ofszet nyomdaipari termékek és kiegészítők kivitelezésével áll ügyfelei rendelkezésére. Célunk: teljes körű szolgáltatást nyújtva, a kül-, illetve a beltéri reklámeszközök kivitelezését a grafikai tervezéstől a nyomdai kivitelezésen át a házhoz szállításig, valamint a szakszerű felszerelésig - az Ön igényeinek megfelelően - maradéktalanul valósítsuk meg. Küldetésünk: a termékválasztékunkat és szolgáltatásainkat rugalmasan bővítve és tökéletesítve kívánunk olyan reklámpiaci partnerévé válni, akinek többéves tapasztalatára bizalommal támaszkodhat cége reklámhordozó vagy reklámeszköz kivitelezési projektjei megvalósításában. Truemaker Kft. Cím: Budapest Szőnyi út 39/a H-1142

Reklámfelületek metróban, aluljáróban

Reklámfelületek metróban, aluljáróban

Metró aluljárókban kínálunk citylight táblákat, kisebb méretű fényposztereket, metró állomásokon padlóreklámok és egyedi reklámfelületek. Budapest forgalmas csomópontjaiban és főútvonalain forgó reklámórákat. Korlátreklámok, BKV-reklámok. Vállalunk nyomdai kivitelezést, plakátgyártást. Vállalunk komplett közterületi kampányokat. Kizárólag minőségi reklámfelületeket kínálunk Budapest belvárosában. 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a közterületi reklámok piacán. Várjuk megkeresésüket. City Dekor Kft.

Hirdetés
Reklámkritika

Reklámkritika

Megpróbáltam magam reklámfilm forgatókönyveket írni, amelyekkel aztán házalni is kezdtem különböző ügynökségeknél. Majdnem egy évig próbálkoztam, persze közben volt rendes kenyérkereső foglalkozásom is, mígnem egy kedvező új állásajánlatot elfogadva végleg elfogyott az erre szánt időm.

Reklámmustra

Reklámmustra

Reklámmustra, Jelentsd fel a reklámokat - Nézd meg a videókat, hidd el megéri. Nem bírja a gyomrod a rosszabbnál rosszabb reklámokat? Ne duzzogj magadban jelentsd fel őket. A lapon a 'feljelentett' reklámokat találja

Reklámország Kft. - XXI. ker.

Reklámország Kft. - XXI. ker.

Cégünk reklámeszközök gyártásával, reklámtárgyak forgalmazásával és azok emblémázásával, valamint rendezvények részleges- illetve teljeskörű szervezésével foglalkozik. Mivel a táblák, feliratok, stb.., emblémázás saját műhelyünkben történik, ezért tudunk versenyképes árakon dolgozni.

Reklámporta

Reklámporta

A Reklámporta egy 2008-ban indított reklámszakmai kezdőoldal, amely a legjobb magyar nyelvű tartalmak mellett az angol nyelvű szakmai oldalakat és blogokat gyűjti össze. Az oldal üzemeltetésével szeretnénk megkönnyíteni az iparágban dolgozóknak és a kommunikációs szakma hírei és eredményei iránt érdeklődőknek a gyors tájékozódást. A Reklámportát a Neo Interactive digitális reklámügynökség szerkeszti.

Hirdetés
Reklámstúdió Kft. - Hatvan

Reklámstúdió Kft. - Hatvan

Szolgáltatások: Fóliavágás, Bélyegzőkészítés, Színes és FF nyomtatás, Alkalmazott grafika, Fényképes bögre, poló, stb., Pop kitűzők, Esküvői meghívók, Reklámtábla, Jármű dekoráció, Névjegykártya, 3D matrica készítés, Kiadványszerkesztés

Reklámtábla készítés kis-,és nagyméretekben

Reklámtábla készítés kis-,és nagyméretekben

Az autófóliázás hosszú távon megóvja járműve karosszériájának épségét. Miért ne használná fel ezt a felületet saját tevékenységi köre reklámozására? Cégünk tervezői szakszerű segítséget nyújtanak Önnek reklámtábla vagy kirakat dekoráció megvalósításával kapcsolatban is. Modern gépállományunk nagyméretű nyomtatásra alkalmas, ezért ha rendkívüli nagyságú üzletdekoráció kialakítását tervezi, akkor is ránk bízhatja magát! A perforált fólia belülről fényáteresztő, kívülről mutatós. Kérjen telefonon szaktanácsadást!

Reklámtárgy Expressz - Plexi Team Bt. - IV. ker.

Reklámtárgy Expressz - Plexi Team Bt. - IV. ker.

Reklámóra forgalmazás, egyedi céges órák gyártása, forgalmazása. Karóra promóciós célra, karóra merchandising célra, céges karóra dolgozóknak. Ha Ön marketing, PR vagy HR területen dolgozik vagy éppen cégvezető, akkor kínálatunk pontosan Önnek szól, mert nagyszerű segítség bizonyos problémái megoldására.

Reklámtárgyak emblémázás - Denis Kft. - Mosonmagyaróvár

Reklámtárgyak emblémázás - Denis Kft. - Mosonmagyaróvár

Ha a tamponnyomást alkalmazza akkor a reklámra költött pénz egy olyan befektetés mely a használati tárgyak élettartama alatt szem előtt van. A jó reklám nem csak tájékoztat, el is ad, mozgásban tartja az árut és az üzletet.

Reklámtörvény a gyakorlatban

Reklámtörvény a gyakorlatban

Egy DM küldeménynek átlagosan 7 másodperce van, hogy felkeltse olvasója figyelmét, vagy a kukában végezze. Ha szerencsések a grafikai megoldások, a címzett figyelme megmarad, és további 11-13 másodperc alatt elgondolkozik azon, hogy végigolvassa-e a küldeményt. Szoros a küzdelem az olvasó figyelméért, egy jól elhelyezett kép, vagy jól eltalált mondatszerkezet jelenti a mindent vagy a semmit. Használjuk ki minél jobban ezt a 7 másodpercet, ráadásul a nyáron alkalmazásba lépő reklámtörvénynek megfelelően. Ebben nyújt segítséget az mfor.hu konferenciája. Az Országgyűlés 2008 júniusában elfogadta a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvényt. Az új reklámtörvény 2008. szeptember 1-jén hatályba lépett, egyes, a direkt marketing célú adatkezelésekre vonatkozó szabályait 2009. június 1-től kell majd alkalmazni. A törvény több olyan változtatást is tartalmaz, melyek komoly hatással lehetnek a DM marketing tevékenységet űző cégek gyakorlatára. Például az új törvény hozzájáruláshoz köti a marketing célú megkeresések többségét, ami új módszerek alkalmazására kényszeríti a szakmát.

Reklámzabálók Éjszakája

Reklámzabálók Éjszakája

Reklámzabálók Éjszakája, amely 28 éve egy francia fiatalember (reklám) filmtekercsek iránti szenvedélyéből született, ma már 50 ország számára célt és missziót jelent a nemzeti reklámkultúra megteremtésére és kiteljesítésére a nagyközönség körében. Magyarországon az év legfergetegesebb reklám - habzsolása, a Reklámzabálók Éjszakája Turné 2008, az idén a Budapest Congress &World Trade Centerben (a volt Kongresszusi Központ), összesen 2 alkalommal kápráztatja el közönségét a reklámfilm-történet legeredetibb és legemlékezetesebb alkotásaival. November 29. szombaton délután majd az ezt követő, díjkiosztóval egybekötött Éjszakán zabálhatjuk magunkat pukkadásig.

Repeta Reklám - 2N Re-Present Kft. - XVII. ker.

Repeta Reklám - 2N Re-Present Kft. - XVII. ker.

Reklámpólók, és egyéb reklámajándékok készíttetése cégünkkel. Engedje szabadon kreativitását, és találjon ki valami egyedi meglepetést valamely szerettének. Ha szeretne egyedi grafikával ellátott sapkát, reklámpólót, vagy bármilyen reklámajándékot készíttetni akkor egyértelműen nálunk a helye - Repeta Reklám

RGF Kft. - Győr

RGF Kft. - Győr

Sok év elteltével partnereink igényei ösztönöztek minket arra, hogy ötleteinkkel, hozzáállásunkkal és kivitelezési munkánkkal egyedivé és ezalatt sikeressé tegyük őket. Ennek kulcsa a költséghatékonyság, gyorsaság és tapasztalat. Ha felkeltettük érdeklődését, tartson velünk, tudjon meg még többet rólunk!

Tuti menü