Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Liftreklám - Ledfal képes leírás - Reklám, Reklámügynökség.tlap.hu
részletek »

Liftreklám - Ledfal - Reklám, Reklámügynökség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: reklam.tlap.hu » Liftreklám - Ledfal
Keresés
Találatok száma - 5 db
ACE Communications Kft. - Bp.

ACE Communications Kft. - Bp.

Led falak és fényreklámok, led fényújság - digitális kijelzés-technológiai eszközök gyártása, forgalmazása és bérbeadása cégeknek és magánszemélyeknek. A megfelelő termék kiválasztásának legfontosabb ismérvei a minőség és a választék.

Avant Bau Kft. - Bp.

Avant Bau Kft. - Bp.

Cégünk Led falak bérbeadásával és eladásával foglalkozik. Magyarországon és a környező országokban, már több mint 500 m2, különböző méretű Led falat értékesítettünk, és bérleti konstrukcióban üzemeltetünk. A jelenleg gyártott összes Led fal típust forgalmazzuk, a beltéri legjobb felbontású P4-es modelltől, a kültéri P50-es felbontású Led függönyig.

HavasLift - Miskolc

HavasLift - Miskolc

Lift reklám a hatékony reklám! Kevésbé drága, jól behatárolható ügyfélszegmenseket ér el, és a hatékonysága is könnyen mérhető. Kevésbé drága, jól behatárolható ügyfélszegmenseket ér el, és a hatékonysága is könnyen mérhető

Liftreklám 97 Kft. - III. ker.

Liftreklám 97 Kft. - III. ker.

A budapesti liftreklám hálózat több, mint 15 éves múltra tekint vissza. Az értékesítés területén megszerezett sok éves tapasztalatainkat kamatoztatva, segítjük partnereinket, hogy reklámjukkal, utazás közben feledhetetlen perceket szerezzenek leendő és meglévő ügyfeleiknek.

Mex-Press Kft. - Veszprém

Mex-Press Kft. - Veszprém

Cégünk 1996 óta működő vállalkozása egyedülállóan új alternatívát kínál a reklámhordozó felületek terén. Az ötlet hatékonyságának lényege: a város liftjeiben helyeztük el hirdetőtábláinkat, kihasználva az emberek várakozással töltött idejét.

Tuti menü