Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Marketing magazin képes leírás - Reklám, Reklámügynökség.tlap.hu
részletek »

Marketing magazin - Reklám, Reklámügynökség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: reklam.tlap.hu » Marketing magazin
Keresés
Találatok száma - 8 db
Below The Line magazin

Below The Line magazin

A 2000. április 17-én indult BTL.hu marketingkommunikációs szakmai lap a marketing szakma hazai történéseit, uralkodó nemzetközi trendjeit mutatja be naponta többször frissülő híranyag, valamint komoly szakmai tartalommal rendelkező elemző cikkek, statisztikák, körképek és esettanulmányok felvonultatásával. A lapot reklámszakemberek, reklám-, média- és BTL ügynökségek (PR és promóciós cégek, rendezvényszervezők, interaktív ügynökségek) vezetői és középvezetői, valamint a komoly hirdetői vásárlóerővel rendelkező nagyvállalatok marketing-, és PR vezetői olvassák.

Direkt Marketing Szövetség

Direkt Marketing Szövetség

1994. januárjában néhány direkt marketing területén tevékenykedő cég szükségesnek és időszerűnek érezte a direkt marketing tevékenységgel foglalkozó társaságok önálló érdek képviseleti egyesületének megalakítását. Elhatározásukat egy éven belül meg is valósították, melynek eredményeként 1995-ben, 10 taggal, megszületett a Direkt Marketing Egyesület, később Direkt Marketing Szövetség.

Kreatív Online

Kreatív Online

Reklám, Média, Marketing, Pr, Karrier, Interaktív, Vélemények, Tudósítás, Videó, Kreatív magazin. A Kreatív Online a kommunikációs szakma portálja, amely napi hírekkel, cikkekkel, interjúkkal, publicisztikákkal és interaktív felületeivel arra törekszik, hogy folyamatos információforrás legyen mindenki számára, akit érdekel az ügynökségi világ, a kreativitás, a média és az ehhez kapcsolódó területek.

Magyar Marketing Szövetség

Magyar Marketing Szövetség

Magyar Marketing Szövetség 1135 Budapest, Fáy utca 61. A marketing szakma országos szakmai, érdekvédelmi szervezete. A Szövetség 1990. december 3-án alakult meg országos szakmai, érdekvédelmi szervezetként. Feladatainak tekint minden olyan tevékenységet, amely közvetlenül vagy közvetve a Szövetség küldetésének teljesítését, céljainak megvalósítását elősegíti: Szervezi és összefogja a marketing területén dolgozókat Állást foglal a marketing területet érintő kérdésekben Kezdeményezi, koordinálja, szervezi tagjai összehangolt fellépését mindazon kérdésekben, amelyek a szakmával kapcsolatban felmerülnek Kapcsolatot tart fenn és együttműködik a hazai és a nemzetközi szakmai szervezetekkel Kapcsolatot tart fenn a szakterületet érintő kérdésekben a szakmán kívüli társadalmi szervezetekkel Érdekegyeztetés és érdekképviselet szakmai és gazdasági szempontból

Marketing Commando

Marketing Commando

A céged fantasztikus. És a marketinged? Téged is frusztrál, hogy a céged nem éri el azokat a sikereket, amiket megérdemelne, csak mert nem elég jó a marketinged. Ugye Te is ismersz olyan cégeket, akiknek - bár a kínálatuk átlagos - remekül megy, mert jó a marketingjük. Ha úgy érzed, hogy a Te cégedből is többet ki lehetne hozni ha jobb lenne a marketingje, akkor érdemes pár percet szánnod arra, hogy tovább olvasol.

Marketinginfo

Marketinginfo

Szakmai portál nem csak szakmabelieknek. Célunk, hogy a marketinget közelebbről ismerőket és az azzal csak érintőlegesen kapcsolatba kerülőket egyaránt értékes és naprakész információval lássuk el. Honlapunkon ezért tanulmányok, marketingmodellek, alapfogalmak, hasznos tippek és linkek, cégadatbázis, állásfigyelő, valamint hírek segítik a közönség tájékozódását a marketingszakma berkeiben.

MarketingMánia

MarketingMánia

Gömöry Kati marketinges oldala kiscéggel rendelkező vállalkozóknak szól. A kiscégek vezetői számára megkerülhetetlen a marketing ismerete. Mi azoknak a kisvállalkozóknak segítünk, akik saját maguk végzik vállalkozásuk marketingjét . Az online marketing tanfolyam az egyik legpraktikusabb módszer az online marketing módszerek elsajátítására, hiszen otthon, a karosszékben ülve okosodhat a kisvállalkozó, amikor éppen kedve van, nem kell sehova sem utazni. Online marketing tanfolyam kínálatunkba tartozik pl. a Facebook marketing, a közösségi marketing , a marketingterv, vagy a link építés. Blogunkon pedig praktikus információkkal szolgálunk a SEO, közösségi marketing, marketing terv stb. területén. Az a célunk, hogy praktikus tudást adjunk át és eredményes módszereket adjunk, tanítsunk a kiscég-tulajoknak, hogy sikeresek legyenek. Marketing kiszervezés is elérhető nálunk, az elfoglalt kiscég-tulajdonosok választhatnak marketingasszisztencia szolgáltatásaink közül, pl. Facebook oldal menedzsment, link építés stb. Érdemes feliratkozni hírlevelünkre és kérni a hasznos ingyenesen letölthető tudásanyagokat.

Próbavásárló

Próbavásárló

Hatékony marketing kommunikáció válság idején. Közismert történelmi toposz az álruhába öltözött uralkodó, aki hétköznapi embernek álcázva magát - kijátszva tanácsnokait, elvegyülve népe között - körútra indul országában, hogy megismerje az emberek életét, véleményét, hogy végre megtalálja az igazságot. A XX. századi nagyvállalatok tulajdonosairól, vezetőiről szóló életrajzoknál is valami ilyesmivel találkozunk, hiszen a próbavásárlás célja, mi más lehetne, mint hogy feltérképezzük cégünk erősségeit, gyengeségeit, hogy megismerjük cégünk valódi arcát. Szolgáltatásainkkal ezt kínáljuk Önnek: ismerje meg az igazságot.

Tuti menü