Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Médiaügynökség képes leírás - Reklám, Reklámügynökség.tlap.hu
részletek »

Médiaügynökség - Reklám, Reklámügynökség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: reklam.tlap.hu » Médiaügynökség
Keresés
Találatok száma - 4 db
Bossmedia Agency - VII. ker.

Bossmedia Agency - VII. ker.

A médiaügynökség 2007-ben jött létre. Szakmai ismereteik ez idő alatt jó adag gyakorlati tudással egészültek ki, melynek egyenes következménye a Bossmedia Agency megalapítása lett. Komplex stratégiai és kommunikációs tanácsadás mellett személyre szabott marketing megoldásokkal gondoskodnak Ügyfeleik média befektetéseinek legnagyobb mértékű megtérülését. Bossmedia Agency Kft. 1077 Budapest, Bethlen Gábor u. 4.

Mediafield Médiaügynökség - Debrecen

Mediafield Médiaügynökség - Debrecen

Magazin hirdetéssel jól szegmentált csoportokat érhetünk el országosan. Ügyfeleinknek segítünk abban, hogy a fogyasztót jól célzott üzenettel a releváns felületeken, a megfelelő időben, kedvező ár/érték arányban érjék el. A felületek foglalásán túl közreműködünk a kreatív és hatékony hirdetési koncepció kialakításában is.

Mindshare Médiaügynökség - III. ker.

Mindshare Médiaügynökség - III. ker.

A MindShare Budapest 2000. január elseje óta működik, a két alapító tulajdonos az Ogilvy ∓mp;Mather és a Partners JWT reklámügynökségek. Az alapítás azonban nem csupán egy jogi, hanem egyben szervezeti lépés is volt: a két reklámügynökség korábbi média osztályai olvadtak össze az új vállalatban.

PanMedia Médiaügynökség - XIV. ker.

PanMedia Médiaügynökség - XIV. ker.

A PanMedia 2011 július 1-jétől önálló cégbe szervezi ki az online kampányok menedzselését. A PM Digital névre hallgató új ügynökség elsősorban display kampányokkal, keresőmarketinggel és közösségi megoldásokkal foglalkozik. Az online médiavásárlást az eddigiekhez hasonlóan a Magna Global szervezet keretein belül végzi a PM Digital is. Újszerű a piacon, hogy az új ügynökség jövőbeni fejlődéséért felelős fiatal menedzserek is lehetőséget kaptak tulajdonrész vásárlására.

Tuti menü