Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Reklám Stúdió - Budapest képes leírás - Reklám, Reklámügynökség.tlap.hu
részletek »

Reklám Stúdió - Budapest - Reklám, Reklámügynökség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: reklam.tlap.hu » Reklám Stúdió - Budapest
Keresés
Találatok száma - 21 db
3D készítő stúdió

3D készítő stúdió

Speciális habreklám felhelyezés tárgyalókba a fővárosban és környékén Tudjuk a látogatókat határozottan motiválni kell. Ily módon válik valódi feliratkészítő gépezetté egy habbetu.hu. Ami akkor is forgalmat termel, ha a tulajdonos éppen valami egészen mással tölti idejét. Akár kedvteléssel is foglalkozhat, míg a reklámja szakadatlan észrevehető a konkurenciának Ebben a témakörben sok szakértő leírást találhat Habbetu.hu feliratok könnyedén blogján. 3D logó és felirat specialista az Ön szolgálatában.

ABCDekor - XIII. ker.

ABCDekor - XIII. ker.

Az ABCDekor a dekorációs szakmában komplett megoldásokat kínál nyomdai, digitális nyomtatási, és dekorációs munkára a tervezéstől egészen a kivitelezésig. Megrendelőink számára cégük, vállalkozásuk elgondolásait megvalósítjuk, arculattervezéstől egészen a plakátnyomtatásig. Digitális színes plakátnyomtatást vállalunk beltéri és kültéri alapanyagokra, valamint display termékeket forgalmazunk megrendelőink számára. Grafikai stúdiónk cégtáblákat és reklámfeliratokat tervez és kivitelez, és egy-egy arculat, design fejlesztésén kívül akár kézzel festett cégtáblát is gyártunk. Bármilyen különleges kirakati dekorációs munkát elvállalunk.

Brekeke Reklám- és Dekorműhely - III. ker.

Brekeke Reklám- és Dekorműhely - III. ker.

Óriás nyomtatás, plakát nyomtatás kültéri tintás plakátnyomtatón: reklámponyvákhoz, reklámtáblákhoz, öntapadós fóliákhoz, autódekorhoz, one-way-vision fóliához, plakátokhoz. A plakátnyomtatás, matricák, reklámtáblák, reklámponyvák elkészülése felár nélkül 24 órán belül lehetséges

Cook Reklámstúdió Kft. -  X. ker.

Cook Reklámstúdió Kft. - X. ker.

Cégünk 10 éve alakult, fő tevékenységi körünk a reklám, és a reklám dekoráció minden területe. Komplex reklám szolgáltatásaink közül kiemelten kezeljük: Gravírozás, Betűvágás, Világító tábla, Felirati rendszer, Digitális nyomtatás

Deko-Ratio Holding Reklámszolgáltató Kft. - VII. ker.

Deko-Ratio Holding Reklámszolgáltató Kft. - VII. ker.

A cégnek is van arca - és egyáltalán nem mindegy, milyen. A jó céges arculat pozitív üzenetet hordoz, megjegyezhetővé, azonosíthatóvá teszi a céget a potenciális ügyfelek számára, és egységes, összeillő képet mutat a céges levélpapírtól a marketing kommunikációs eszközökön át a bélyegző pecsétig. Bízza profikra az arculattervezést!

Dekortár Kft. - XXI. ker.

Dekortár Kft. - XXI. ker.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek a reklámipar minden területén, legyen az digitális nyomtatás, szórólap készítés, fényreklám gyártás, névjegykártya tervezés, helyszíni kivitelezés. Legmodernebb digitális nyomdagépeinkkel tökéletes minőséget tudunk előállítani rövid határidőre. Nincsen közvetítő, reklámügynökség, így közvetlenül és maradéktalanul hozzánk kerül a munkával kapcsolatos összes információ, ezzel Ön időt és energiát takarít meg, és nem mellékesen a költségeit is csökkenti.

Euroneon Reklámstúdió - II. ker.

Euroneon Reklámstúdió - II. ker.

Az Euroneon Reklámstúdió a partnerei európai színvonalú image megjelenítés hátterét biztosítja a legkorszerűbb kültéri és beltéri információ-hordozók kialakításával. Reklámfeliratok, cégtáblák, mozgó mechanikus és elektronikus hirdetők, tervezésével, telepítésével, kellékek forgalmazásával, gyártásával foglalkozunk. Az Euroneon 1992-ben alakult és reklámfelületek gyártására specializálódott. Számos nagy nemzetközi cég és branding-reklámcég beszállítói lettünk. Országszerte megtalálhatók kreatív tervezésű hirdetőtábláink, szervizfelirataink, reklámportáljaink. A fővárosban és vidéken több tetőreklám tervezését és kivitelezését végeztük. Gyártunk és telepítünk reklámtornyokat, óriásplakát-táblákat hagyományos és világító kivitelben egyaránt. Különböző kivitelű reklámtábláink megtalálhatók a nagy bevásárlóközpontokban.

Goldlemon

Goldlemon

Hogy a promóció mennyire fontos? Mivel cégünk közel 10 éve foglalkozik reklámkampány szervezéssel, ezért bátran ki merem jelenteni, hogy egy vállalat életében a reklám tevékenység menedzsmentje az egyik legfontosabb pont. Az azonban már korántsem mindegy, hogy marketingkommunikációs üzenetünket milyen módon és körítéssel próbáljuk eljuttatni a célcsoporthoz. Termék, cél és piac függő lehet, hogy mikor hatásos megoldás egy sajtótájékoztató, mikor egy roadshow, mikor egy sport rendezvény vagy épp egy cégez rendezvény, mondjuk egy bál vagy állófogadás. Műsorszervező irodánk profi rendezvényszervezői segítenek, hogy Ön pont azt a csatornát válassza üzenete továbbítására, amelyen az a leghatékonyabban ér célba. De ha nem külső céges kommunikációról, hanem belsőről, mondjuk csapatépítésről, vagy egy céges party megszervezéséről lenne szó, mi abban is tudunk segíteni Önnek.

Helium Reklám Stúdió Kft. - III. ker.

Helium Reklám Stúdió Kft. - III. ker.

Tevékenység: reklámtábla, reklámgrafika, digitális nyomtatás, zászló, autódekoráció, ajándéktárgyak, reklám ballonok készítése. Cégünk 1990 óta van jelen sikeresen a reklám-piac mozgalmas területén. Ha Önöknek bármilyen megoldhatatlannak látszó reklám ötlete támad, biztos lehet benne, hogy azt mi megvalósítjuk.

Hirdetés
Kos és Bika Reklámstúdió - XVIII. ker.

Kos és Bika Reklámstúdió - XVIII. ker.

A családi vállalkozás 1996. óta működik. A reklámozást mindenki által elérhető eszközeit biztosítják. Termékek: Cégbemutató anyagok, e-book, egyedi céges naptárak, szórólapok, katalógusok. Elérhetőség: 1182 Budapest, Üllői út 633. - Ügyfélfogadás kizárólag előzetes időpont egyeztetés után!

Medeia Studio - VIII. ker.

Medeia Studio - VIII. ker.

A Medeia Studio 2003-ban alakult három, művészeti területen dolgozó fiatal (fotós, tervezőgrafikus,festő) összefogásából. Az évek során további szakemberek: designerek, video művészek, dekoratőrök és marketinges munkatársak csatlakoztak a csapathoz. Ennek köszönhetően 2011-re a stúdió grafikai műhelyből kreatív ügynökséggé alakult, ami 2012-re egy új ágazattal is bővült: reklámanyagok széles palettájának forgalmazásával igyekszünk ügyfeleink igényeit teljes körűen kielégíteni.

Pdf nyomdaipari Kft. - VI. ker.

Pdf nyomdaipari Kft. - VI. ker.

Vállalatunk vállalja kis és nagy példányszámú fekete-fehér vagy színes prospektus, katalógus, könyv elkészítését digitális és ofszet technológiával egyaránt. Megrendelhető legkisebb mennyiség 1 db Cégünk vállalja A2-es, A3-as, A4-es, A5-ös, A6-os, és ennél kisebb méretű szóróanyag tervezését és készre gyártását digitális és ofszet technológiával egyaránt. Képzett grafikusaink gondoskodnak, hogy a tervezett anyagok tartalma, funkciója és formája megfelelő egyensúlyban legyen. Kérjen ajánlatot a kapcsolat-felvételi űrlapunk segítségével, vagy küldjön egy e-mailt, és mi 30 percen belül válaszolunk Önnek.

Profireklám H&S Kft. - XIV. ker.

Profireklám H&S Kft. - XIV. ker.

A Profireklám csapata gondoskodik arról, hogy Ön kiemelkedő figyelmet és támogatást kapjon ötletei megvalósításához, legyen szó digitális nyomtatásról, kiállítás dekorációról, roll-up banner állványokról, reklámponyváról, reklámtábláról, molinó, matrica, plakát nyomtatásról, reklámajándékról vagy emblémázásról. Mivel tökéletes elégedettsége fontos számunkra, ezért ha nem teljesen elégedett termékünkkel, akkor a rendeléstől számított 72 órán belül a terméket és a teljes vételárat megtérítjük. A kockázatot tehát teljesen átvállaljuk, így nyugodt szívvel és gondtalanul élvezheted a vásárlást. Látogasson el weboldalunkra, és kérje ajánlatunkat!

Reklám casting ügynökség

Reklám casting ügynökség

A Nine Model &Casting Agency Budapest, illetve Magyarország egyik vezető modell- és casting ügynöksége. Ha szívesen szerepelnél vezető világmárkák reklámfilmjeiben, tévés produkciókban vagy játékfilmekben, regisztrálj az adatbázisunkba! Színészi gyakorlattal vagy abszolút amatőrként is várjuk a jelentkezésed! Ha modellkarrieren gondolkodsz, ne habozz, keress fel minket! Divatmodelleket is közvetítünk külföldi ügynökségekhez. Számtalan sikeres nemzetközi modellkarrier indult már el nálunk. Teljesen kezdő is lehetsz, mi mindenben segítünk ? és ez neked nem kerül semmibe!

Reklámdekoráció Kft. - VIII. ker.

Reklámdekoráció Kft. - VIII. ker.

A Reklámdekoráció Kft. fő profilja az autó- és kirakatdekoráció, digitális nyomtatás, fóliavágás. Továbbá megvalósítjuk elképzeléseit plasztikus, 3D betűkivágás és forma kivágás, fólia betűkivágás, gravírozás kapcsán is. Nem riadunk vissza egyedi elképzelései és ötletei megvalósításától sem, mint például kínálópult dekoráció, bevásárlókocsi promóció, jégkása italkészítő gép dekoráció. Ezen kívül vállaljuk honlapjának elkészítését is. Megvalósítjuk, amit Ön elképzel és erre 7x-es garanciát vállalunk. Ennek biztosítéka több mint 10 éves tapasztalatunk és ügyfeleink elégedettsége.

Schaffer Reklámstúdió - III. ker.

Schaffer Reklámstúdió - III. ker.

A Reklámműhely mint harmadik generációs cég, 1982 óta folytatja tevékenységét. Termékek: Reklámtáblák, reklámponyvák, molinók kiváló minőségben rövid határidővel közvetlenül a gyártótól. Elérhetőség: 1039 Budapest, Napfény u. 6.

SH Média - XIII. ker.

SH Média - XIII. ker.

Több évre visszamenő munkatapasztalatunknak köszönhetően kapunk jelenleg is egyre több megrendelést különböző kreatív munkák elkészítésére, legyen szó reklámtevékenységről, grafikai tervezésről vagy nyomdai előkészítésről, weboldal összeállításról vagy programozásról, kültéri vagy akár műtermi fotózásról!

Tuti menü