Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Reklám Stúdió - Budapest képes leírás: Sonart - Wohlimpex [2. oldal]
részletek »

Reklám Stúdió - Budapest: Sonart - Wohlimpex [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: reklam.tlap.hu » Reklám Stúdió - Budapest
Keresés
Találatok száma - 21 db
Sonart Communication Kft. - III. ker.

Sonart Communication Kft. - III. ker.

Az árut el kell adni. A fogyasztót egyre nehezebb meggyőzni. A széles választék és az udvarias kiszolgálás szavak ideje lejárt. Többre van szükség. Amit a Sonart Communication közel húsz éve csinál, arra egy vállalatnak, vállalkozásnak most még nagyobb szüksége van: odafigyelő, szakmailag képzett, lojális kommunikációs partnerre. Az eladó-kommunikátor-fogyasztó piaci szereplők céljainak, nyelvezetének, látásmódjának értelmes és kreatív összehangolása alakítja ki a résztvevők jó közérzetét.

Szenyán Reklám Stúdió - XVII. ker.

Szenyán Reklám Stúdió - XVII. ker.

Több éve működő reklámcégünk vállalja az alábbiakban felsorolt szolgáltatásait: Reklámtáblák készítését, Fényreklámok készítését, Üzletportálok, kirakatok, feliratozását-dekorálását, Reklámfeliratok - plasztikus is készítését, Autódekoráció-grafika (ponyvára is) készítését, Reklámponyvák készítését, Élvilágító táblák készítését gravírozással, fóliázással - egyedi méretekben is, Fényújságok, mátrixkijelzők készítését - nagy méretekben is, Kül- és beltéri nyomtatást, Számítógépes betűkivágást, tervezést, Névtáblák, házszámtáblák, névjegyek, szórólapok készítését, Autóüveg fóliázást, Hő-, fény-, betörésvédelmi fóliázás készítését.

Tuba Reklámstúdió - VI. ker.

Tuba Reklámstúdió - VI. ker.

Az Ön elképzeléseinek kivitelezésében jól képzett munka- társaink nyújtanak segítséget, legyen az arculattervezés, fotózás, prospektusok, szóróanyagok, nyomdai termékek, film és tampon nyomás kivitelezése. Vállalkozásunk felépítését úgy alakítottuk ki, hogy lehetőség szerint egy helyen történjen minden, így megkönnyítjük dolgát, nem kell Önnek fotós, grafikus és egyéb kivitelezők után mennie, nálunk mindent elintézhet.

Wohlimpex Kft.

Wohlimpex Kft.

Cégünk egyedi feliratú parkoló táblákat készít, egy vagy két lábbal, talppal vagy talp nélkül. Anyaga por szórt 1 colos szerkezeti cső és 1,5 acéllemez, színe fehér, de lehet másmilyen is. Grafika: kültéri fóliára, digitálisan nyomtatva, védő fóliázva a színtartósság és a környezeti hatások miatt. Vállalunk cégtábla,reklámtábla gyártását is egyszerű és világító kivitelben. Készítünk közlekedési táblákat nem fényvisszaverő felületűben, anyaguk: UV álló PVC-re, vagy ötvözött alumínium lemezből, tartóoszloppal és bilinccsel. Grafikája digitálisan nyomtatott, védőfóliával ellátott, ami a külső behatásoktól és az UV sugaraktól védi. Irányító tábla: Kihelyezhető telephelyen belül és közutak mellett is. A közút mellett elhelyezett irányító tábla engedélyköteles, azt a helyi Önkormányzatól kell kérni. Többféle méretben készülhet pl. az alábbi méretben. Feliratozható felület: 170x50 cm Az EU-s projekteknek szigorú kommunikációs kötelezettségei vannak, melyek a Az Új Széchenyi Terv támogatásával jönnek létre, ehhez B, C, D táblák színhelyes és a kötelező előírásoknak megfelelően kerülnek elkészítésre. Egyedi születésnapi tábla gyártása kívánságra.

Tuti menü