Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Reklámfilm készítés képes leírás - Reklám, Reklámügynökség.tlap.hu
részletek »

Reklámfilm készítés - Reklám, Reklámügynökség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: reklam.tlap.hu » Reklámfilm készítés
Keresés
Találatok száma - 9 db
AZT-Média Filmgyártó és szolgáltató kft. - IX. ker.

AZT-Média Filmgyártó és szolgáltató kft. - IX. ker.

Az AZT-Média kft.-t 2008-ban azzal a céllal indítottuk, hogy a mozgóképes kommunikáció területén a legoptimálisabb, egyszerre magas színvonalú és költséghatékony produkciókat nyújtsunk ügyfeleinknek. Professzionális megoldásokat kínálunk a reklámfilmtől az image filmen át a videoklipig - az ötlettől a kész produkcióig.

Casting ügynökség reklámfilmhez

Casting ügynökség reklámfilmhez

A Nine Model &Casting Agency Budapest, illetve Magyarország egyik vezető modell- és casting ügynöksége. Ha szívesen szerepelnél vezető világmárkák reklámfilmjeiben, tévés produkciókban vagy játékfilmekben, regisztrálj az adatbázisunkba! Színészi gyakorlattal vagy abszolút amatőrként is várjuk a jelentkezésed! Ha modellkarrieren gondolkodsz, ne habozz, keress fel minket! Divatmodelleket is közvetítünk külföldi ügynökségekhez. Számtalan sikeres nemzetközi modellkarrier indult már el nálunk. Teljesen kezdő is lehetsz, mi mindenben segítünk ? és ez neked nem kerül semmibe!

Céganimáció

Céganimáció

Olcsó animáció készítés. A professzionális animáció készítő! Hatékony reklám. Cégünk marketing specialistaként, a vállalkozói ügyfélkör igényeinek magas szintű, és sokoldalú kielégítésén dolgozik. Egy modern vállalkozás alapja, a korszerű, a trendeket követő, innovatív gondolkodásmód kifejlesztése. Egy sikeres hirdetési lehetőségekkel foglalkozó cég életében, ez hatványozottan érvényesül. Több filmes sikerdíjat elnyert (például 2014 ?es MiniBig Online Filmes verseny szakmai kategória I. hely), profi szakmai stábbal dolgozunk együtt, közös célunk, az ügyfelek teljes elégedettsége, visszatérő partnerkapcsolatok kialakítása! Ha profi, és hatékony reklám videót, eredményes hírlevelezési szolgáltatást, vagy ügyfélszerző honlapot szeretnél, állunk szíves rendelkezésedre, alakítsunk ki tartós, mindkét fél megelégedettségére szolgáló partnerviszonyt!

Film & Média Filmkészítő és Forgalmazó Bt. - IV. ker.

Film & Média Filmkészítő és Forgalmazó Bt. - IV. ker.

A FilmandMedia 2005-ben alakult, munkatársaink szaktudása és szolgáltatásaink a mozgóképpiac és a multimédia egész területét - referencia, rendezvény, reklám és egyéb film, videó - lefedik. Cége történetét, szolgáltatásait, termékeinek bemutatóját többen nézik meg honlapjára telepített rövidfilmen egy óra alatt az interneten, mint ahányan elolvasnák nyomtatásban egy év alatt.

Filmhíradó Mozgóképműhely Reklám- és Nyomdaipari Kft. - Taksony

Filmhíradó Mozgóképműhely Reklám- és Nyomdaipari Kft. - Taksony

Professzionális színvonal, Főcímek, animációk, Cégbemutató film, Referenciafilm, Reklámfilm, Rendezvények forgatása több kamerával, Profi utómunka, vágás. Professzionális színvonal: Cégbemutató film, Referenciafilm, Reklámfilm, Image film, PR film, Rendezvények forgatása több kamerával

Highlander Visual Produciton - Budapest

Highlander Visual Produciton - Budapest

A Highlander Visual Production 2007-ben alkult fő profilunk reklám videók, üzleti videók, animációk, cégbemutatók és reklámfilmek tervezése és gyártása. Csapatunk kiemelkedő képzettségű szakemberekből áll, akik animációkat, motion design-t és konceptuális terveket, készítenek. A 2012-ig főleg amerikai megbízásokat teljesítettünk, de magyar tulajdonú cégként felmerült az igány, hogy megtartva az Amerikai Egyesült Államokban elnyert megbízásokat, nyissunk a magyar piac irányába is. Filozófiánk, egy olyan dinamikusan fejlődő vállalati modell meghonosítása, amely a művészi igényesség és a partnereink érdekeinek maximális figyelembevétele mellett, kimagasló figyelmet fordít a mindannyiunkat körülvevő vizuális világ szebbé tételére.

Objektív Stúdió Kft. - XIII. ker.

Objektív Stúdió Kft. - XIII. ker.

Cégünk 1997 óta van jelen a hazai videó és filmgyártás területén. Ezen belül is elsősorban a televíziós műsorkészítés, dokumentumfilm gyártás, szórakoztató, ismeretterjesztő és reklámfilm készítéssel foglalkozunk.

Pointfilm Filmgyártó és Reklám Kft - XII. ker.

Pointfilm Filmgyártó és Reklám Kft - XII. ker.

A Pointfilm Kft. filmgyártással, rendezvény szervezéssel és reklámkampányok kivitelezésével foglalkozik. A céget 1998-ban alapította Gerencsér József, Józsa Beatrix és Mesztigné Kovács Irén. Eddigi munkáink során készítettünk reklámfilmeket, szórólapokat, óriásplakátokat és kisebb reklámtárgyakat, szerveztünk konferenciákat és sikeresen lebonyolítottunk több marketing kampányt.

Studimax Creative Ideas - Székesfehérvár

Studimax Creative Ideas - Székesfehérvár

Reklámok készítése egyedi elképzelések szerint, kreatív ötletekkel, rövid határidőre. Ha nem hanyag hangyaagy hanganyagra van szüksége, és fontos Önnek, hogy mennyit fizet a sugárzásért, akkor a legjobbra van szüksége. Lényegre törő szlogenek, lehengerlő vokális betétek, igényes, egyedi hangzásvilág.

Tuti menü