Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Reklámtárgyak, szolgáltatások Budapest képes leírás: Repeta - Webdisplay [3. oldal]
részletek »

Reklámtárgyak, szolgáltatások Budapest: Repeta - Webdisplay [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: reklam.tlap.hu » Reklámtárgyak, szolgáltatások Budapest
Keresés
Találatok száma - 39 db
Repeta Reklám - 2N Re-Present Kft. - XVII. ker.

Repeta Reklám - 2N Re-Present Kft. - XVII. ker.

Reklámpólók, és egyéb reklámajándékok készíttetése cégünkkel. Engedje szabadon kreativitását, és találjon ki valami egyedi meglepetést valamely szerettének. Ha szeretne egyedi grafikával ellátott sapkát, reklámpólót, vagy bármilyen reklámajándékot készíttetni akkor egyértelműen nálunk a helye - Repeta Reklám

Tamponnyomásos emblémázás - Color Hand Bt. - XVIII. ker.

Tamponnyomásos emblémázás - Color Hand Bt. - XVIII. ker.

Szinte már retro terméknek számít a jól ismert műanyag kulcstartó. Az alaptestet három típus méretben gyártjuk a hosszú évek alatt kialakult igények szerint. Fényképes hűtőmágnes készítéséhez szükséges alaptest, mely műanyag kivitelben rendelhető, hátoldalon mágnesfólia biztosítja a tapadást, egyesével nylontasak csomagolásban. A fényképet a hűtőmágnes keretbe illesztjük, majd az előlapot (ablakot) egyszerűen bepattintjuk. A szállítás során az előlap nincsen a keretbe bepattintva. Raktárról több száz hűtőmágnes rendelhető, ennél is nagyobb tételek esetén a folyamatos gyártás biztosított.

Top Tipo Bt - Grafikai tervezés - X. ker.

Top Tipo Bt - Grafikai tervezés - X. ker.

A jól megválasztott grafika üzenetet hordoz, kapcsolatot teremt, kommunikál. A Top Tipo Reklámgrafika abban nyújt segítséget, hogy kreatív reklámgrafikai ötleteivel és több, mint két évtizedes tapasztalatával hozzájáruljon az Ön cége arculatának kialakításához. Fő profilunk: kreatív reklám tervezés, plakátnyomtatás, kiállítási standok, arculat és egyedi emblémák tervezése több, mint két évtizedes szakmai tapasztalattal, valamint belső terek üvegfelületeinek üvegfóliával történő dekorációját is vállaljuk. Ha felkeltettük érdeklődését, akkor látogasson el weboldalunkra, ahol megtekintheti eddigi munkáinkat és tájékozódhat további szolgáltatásainkról!

Velipe-Reklám Bt. - II. ker.

Velipe-Reklám Bt. - II. ker.

Az elismerés-megbecsülés megjelenítése történelmi, mélyen gyökeredző emberi és társadalmi igény. Az ún. megbecsülés ajándékoknál az ajándéktárgy valós értékében dominánsan jelenik meg az erkölcsi érték. Ezeknél fokozottabban igaz: az ajándék - a tárgyiasodott jelkép - az ajándékozotton kívül a környezetnek is szól- sőt ez adja az igazi értéket! - és az adományozót is minősíti.

Webdisplay Hungary Kft. - XV. ker.

Webdisplay Hungary Kft. - XV. ker.

A PVC ponyva alapanyag, kimondottan kültéri reklámhordozó. Különböző felületű, grammsúlyú változata létezik. A legelterjedtebb a 'frontlit' változat, mely egyoldalról nyomtatható, lehet laminált és öntött kivitelű is. Utóbbi hosszabb élettartammal bír. A fényzáró betéttel készült változat ellenáll a hátulról érkező erős fényforrásnak. Népszerű, mert könnyen telepíthető. Az építési háló a lyukacsos szerkezetnek köszönhetően légáteresztő, ezért feszítéses kihelyezéshez kifejezetten ajánljuk. Ponyva nyomtatása Eco-Solvent festékkel történik, mely a kültéri időjárás viszonyoknak jól ellenáll. 

Tuti menü