Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Reklámtárgyak, szolgáltatások Budapest képes leírás: Reklámeszköz - Webdisplay [3. oldal]
részletek »

Reklámtárgyak, szolgáltatások Budapest: Reklámeszköz - Webdisplay [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: reklam.tlap.hu » Reklámtárgyak, szolgáltatások Budapest
Keresés
Találatok száma - 42 db
Reklámeszköz - Truemaker Kft - XIV. ker.

Reklámeszköz - Truemaker Kft - XIV. ker.

A marketing költségek optimalizálásához olyan partnerre van szüksége, aki a szakmai tanácsadás mellett minőségi reklámeszközökkel látja el. Cégünk digitális és ofszet nyomdaipari termékek és kiegészítők kivitelezésével áll ügyfelei rendelkezésére. Célunk: teljes körű szolgáltatást nyújtva, a kül-, illetve a beltéri reklámeszközök kivitelezését a grafikai tervezéstől a nyomdai kivitelezésen át a házhoz szállításig, valamint a szakszerű felszerelésig - az Ön igényeinek megfelelően - maradéktalanul valósítsuk meg. Küldetésünk: a termékválasztékunkat és szolgáltatásainkat rugalmasan bővítve és tökéletesítve kívánunk olyan reklámpiaci partnerévé válni, akinek többéves tapasztalatára bizalommal támaszkodhat cége reklámhordozó vagy reklámeszköz kivitelezési projektjei megvalósításában. Truemaker Kft. Cím: Budapest Szőnyi út 39/a H-1142

Reklámország Kft. - XXI. ker.

Reklámország Kft. - XXI. ker.

Cégünk reklámeszközök gyártásával, reklámtárgyak forgalmazásával és azok emblémázásával, valamint rendezvények részleges- illetve teljeskörű szervezésével foglalkozik. Mivel a táblák, feliratok, stb.., emblémázás saját műhelyünkben történik, ezért tudunk versenyképes árakon dolgozni.

Reklámtárgy Expressz - Plexi Team Bt. - IV. ker.

Reklámtárgy Expressz - Plexi Team Bt. - IV. ker.

Reklámóra forgalmazás, egyedi céges órák gyártása, forgalmazása. Karóra promóciós célra, karóra merchandising célra, céges karóra dolgozóknak. Ha Ön marketing, PR vagy HR területen dolgozik vagy éppen cégvezető, akkor kínálatunk pontosan Önnek szól, mert nagyszerű segítség bizonyos problémái megoldására.

Repeta Reklám - 2N Re-Present Kft. - XVII. ker.

Repeta Reklám - 2N Re-Present Kft. - XVII. ker.

Reklámpólók, és egyéb reklámajándékok készíttetése cégünkkel. Engedje szabadon kreativitását, és találjon ki valami egyedi meglepetést valamely szerettének. Ha szeretne egyedi grafikával ellátott sapkát, reklámpólót, vagy bármilyen reklámajándékot készíttetni akkor egyértelműen nálunk a helye - Repeta Reklám

Tamponnyomásos emblémázás - Color Hand Bt. - XVIII. ker.

Tamponnyomásos emblémázás - Color Hand Bt. - XVIII. ker.

Szinte már retro terméknek számít a jól ismert műanyag kulcstartó. Az alaptestet három típus méretben gyártjuk a hosszú évek alatt kialakult igények szerint. Fényképes hűtőmágnes készítéséhez szükséges alaptest, mely műanyag kivitelben rendelhető, hátoldalon mágnesfólia biztosítja a tapadást, egyesével nylontasak csomagolásban. A fényképet a hűtőmágnes keretbe illesztjük, majd az előlapot (ablakot) egyszerűen bepattintjuk. A szállítás során az előlap nincsen a keretbe bepattintva. Raktárról több száz hűtőmágnes rendelhető, ennél is nagyobb tételek esetén a folyamatos gyártás biztosított.

Top Tipo Bt - Grafikai tervezés - X. ker.

Top Tipo Bt - Grafikai tervezés - X. ker.

A jól megválasztott grafika üzenetet hordoz, kapcsolatot teremt, kommunikál. A Top Tipo Reklámgrafika abban nyújt segítséget, hogy kreatív reklámgrafikai ötleteivel és több, mint két évtizedes tapasztalatával hozzájáruljon az Ön cége arculatának kialakításához. Fő profilunk: kreatív reklám tervezés, plakátnyomtatás, kiállítási standok, arculat és egyedi emblémák tervezése több, mint két évtizedes szakmai tapasztalattal, valamint belső terek üvegfelületeinek üvegfóliával történő dekorációját is vállaljuk. Ha felkeltettük érdeklődését, akkor látogasson el weboldalunkra, ahol megtekintheti eddigi munkáinkat és tájékozódhat további szolgáltatásainkról!

Velipe-Reklám Bt. - II. ker.

Velipe-Reklám Bt. - II. ker.

Az elismerés-megbecsülés megjelenítése történelmi, mélyen gyökeredző emberi és társadalmi igény. Az ún. megbecsülés ajándékoknál az ajándéktárgy valós értékében dominánsan jelenik meg az erkölcsi érték. Ezeknél fokozottabban igaz: az ajándék - a tárgyiasodott jelkép - az ajándékozotton kívül a környezetnek is szól- sőt ez adja az igazi értéket! - és az adományozót is minősíti.

Webdisplay Hungary Kft. - XV. ker.

Webdisplay Hungary Kft. - XV. ker.

A PVC ponyva alapanyag, kimondottan kültéri reklámhordozó. Különböző felületű, grammsúlyú változata létezik. A legelterjedtebb a 'frontlit' változat, mely egyoldalról nyomtatható, lehet laminált és öntött kivitelű is. Utóbbi hosszabb élettartammal bír. A fényzáró betéttel készült változat ellenáll a hátulról érkező erős fényforrásnak. Népszerű, mert könnyen telepíthető. Az építési háló a lyukacsos szerkezetnek köszönhetően légáteresztő, ezért feszítéses kihelyezéshez kifejezetten ajánljuk. Ponyva nyomtatása Eco-Solvent festékkel történik, mely a kültéri időjárás viszonyoknak jól ellenáll. 

Tuti menü