Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Reklámterjesztők képes leírás - Reklám, Reklámügynökség.tlap.hu
részletek »

Reklámterjesztők - Reklám, Reklámügynökség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: reklam.tlap.hu » Reklámterjesztők
Keresés
Találatok száma - 6 db
Gma Flyers Kft.

Gma Flyers Kft.

Reklámozzon a Gma Flyers Kft. segítségével! Cégünk több, mint 10 éve van a piacon, így tapasztalt és minőségi segítséget tud nyújtani szórólap és prospektusok terjesztésében, nyomdai kivitelezésben, reklámkiadvány, dm levél, névjegy, dosszié és brossúra készítésben egyaránt. Megrendelőink elképzeléseit a lehető legmagasabb színvonalon és minőségben valósítjuk meg. Országosan kiterjedt szórólapterjesztő hálózattal és kreatív csapattal dolgozunk, 98%-os lefedettséggel. Cégünk ismérve a gyorsaság, hatékonyság, rugalmasság, ügyfélközpontúság. Látogasson el honlapunkra és a megadott elérhetőségeken keresse kollégáinkat elképzelésével, árajánlat kérésével.

Hungaro Média - Dunaharaszti

Hungaro Média - Dunaharaszti

Vállalkozásunk reklámügynöki tevékenységet végez. Fő tevékenységünk szórólapok, reklámújságok, termékminták, prospektusok valamint egyéb címzetlen és címzett kiadványok terjesztése postaládákba, szórólapok kirakása parkoló autók szélvédőjére, szórólapok és termékminták kézbe történő osztogatása. Vállaljuk továbbá különböző méretű plakátok kihelyezését intézményekbe, üzletekbe és köztéri reklámfelületekre. Szolgáltatásaink Magyarország egész területén, valamint Szlovákia és Ausztria bizonyos részein vehetők igénybe.

Jurocenter - Kecskemét

Jurocenter - Kecskemét

Vállalkozásunk Kecskemét város vezető szórólap terjesztője. A helyi vállalatok segítségünkkel még hatékonyabban tudják értékesíteni termékeiket, szolgáltatásaikat oly módon, hogy megbízóink célkitűzéseihez és anyagi lehetőségeihez mérten elképzelésüket a lehető legmagasabb színvonalon és minőségben valósítjuk meg. Partnereink között hazai kis-, közép- és transznacionális vállalatok egyaránt megtalálhatók. Szórólapok osztogatása, Postaládás terjesztés, Autó szélvédőn történő elhelyezés, Grafikai tervezés. A szóróanyag elszállítása a nyomdától a szórás helyszínére.

Manta Marketing Kft. - XXII. ker.

Manta Marketing Kft. - XXII. ker.

Minden ami szórólap: Szórólap készítés, szórólap tervezés, szórólap szerkesztés, szórólap nyomtatás, szórólap terjesztés, utcai szórólapozás. Teljeskörű szolgáltatás A szórólap készítéstől a terjesztésig. Minden egy helyen szórólap tervezés, nyomtatás, szórólapozás. Változatos terjesztés Utcai, postai, alternatív megoldások. Gyors határidő Akár a megrendelés beérkezésének másnapjára kész. Verhetetlen árak Jó ár és a minőség együtt

Promotive Marketing Kft - Százhalombatta

Promotive Marketing Kft - Százhalombatta

Feladatunk segíteni a cégeket a hagyományos - nem kereszt - promóciók (kidolgozásában, és) kivitelezésében is, több éves tapasztalat alapján kidolgozott metódus és munkafolyamat mentén. Kötelességünknek tartjuk, hogy meglévő, megbízható promótereinket folyamatosan munkához, és fizetéshez juttassuk, illetve ezt a csapatot folyamatosan bővítsük azáltal, hogy újabb és újabb megbízásokat vállalunk el.

Savaria Post - Szombathely

Savaria Post - Szombathely

A Savaria Post komplett hálózattal oldja meg Vas megyében a szóróanyagok túlnyomó többségének terjesztését és egyedülálló garanciákat vállal az üzenetek célba juttatására, melyet főállású alkalmazottakkal és vállalkozókkal teljesít vonzáskörzetenként. A Vas megyei szóróanyagok túlnyomó többségét a Savaria Post Kft. terjeszti. Cégünk egyedülálló garanciákat vállal!

Tuti menü