Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Reklámügynökség képes leírás - Reklám, Reklámügynökség.tlap.hu
részletek »

Reklámügynökség - Reklám, Reklámügynökség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: reklam.tlap.hu » Reklámügynökség
Keresés
Találatok száma - 11 db
AdVision Tanácsadó Kft. - XI. ker.

AdVision Tanácsadó Kft. - XI. ker.

Az AdVision Tanácsadó Kft. segít abban, hogy mondanivalóját eljuttassa mindazokhoz, akiknek szánja. Ehhez segítünk kiválasztani a megfelelő média eszközöket és helyeket. Független tanácsadóként segítünk abban is, hogy mindezt költséghatékonyan tegye. Filmjeit, fotóit, audiovizuális eszközeit el is készítjük. A következő megoldásokat kínáljuk: corporate movie, referencia film, a vállalkozás termékét vagy szolgáltatását bemutató film, szpotreklámok, marketing vagy PR riportok. Azon túl, hogy mint minden filmünk, alkalmas tévésugárzásra, megjelentethető a vállalkozás honlapján és kiállítási standon is bemutatható, DVD-n is terjeszthető. Ezekben az esetekben már szükség lehet idegen nyelvű verzióra is, melyek elkészítését szintén vállaljuk.

Andersoon & Blaise Márka és Reklámügynökség - XI. ker.

Andersoon & Blaise Márka és Reklámügynökség - XI. ker.

A felületesen, ötlettelenül megfogalmazott dolgok nagy általánosságban unalmasak, érdektelenek. A kreatív hivatott életet vinni az üzenetbe, mely burokként veszi körül azt. Impulzusokkal öltözteti fel, hogy érdekessé, figyelemfelkeltővé váljon a reklám. A valódi érzelmeket kiváltó kreatív mindig gondolkodás, igazi munka eredménye. A reklámstratégia meghatározott kampányok lebonyolításával valósul meg. A reklámkampányok különböző jól kiválasztott médiamegjelenések halmaza, melyek szólhatnak körbehatárolt célcsoportoknak, de akár a teljes lakosságnak. Kampányok teljeskörű tervezését és kivitelezését végezzük a klasszikus reklámkampánytól egészen innovatív megoldásokig.

Gramy Reklámügynökség - IX. ker.

Gramy Reklámügynökség - IX. ker.

Kampányaink tervezésénél első lépésünk a kutatás, melynek eredményére alapozzuk munkánkat. A piac pontos felmérése után tudjuk kialakítani azokat a kereteket, amelyeken belül szabadon szárnyalhat a kreativitás, és amelyek lehetővé teszik, hogy az üzenet a leghatékonyabban juttassuk el azokhoz, akikhez valóban érdemes

Multicom Kommunikációs Ügynökség - XII. ker.

Multicom Kommunikációs Ügynökség - XII. ker.

A Multicom több mint 10 éves tapasztalatát kihasználva segíthet partnereinek a céljaiknak leginkább megfelelő BTL eszközök kiválasztásában, a kreatív tervezésben és a kampányok kivitelezésében, megvalósításában. Ebben saját szakembereink mellett állandó együttműködő partnereink, kreatív ügynökségek is segítenek minket. BTL, Direkt Marketing, nyereményjáték, SMS promóció, sorsolás, Call Center.

MyAd Marketing

MyAd Marketing

A MyAd Marketing egy kommunikációs ügynökség, mely teljes körű szolgáltatást nyújt komplex kampányok hatékony lebonyolításában. Csapatunkat olyan kreatív kommunikációs és médiaszakemberek alkotják, akik innovatív ötleteik megvalósításához gyakorlottan használják a hagyományos marketingeszközöket, de járatosak az új média és az új kommunikációs technológiák világában is. Ügyfeleink céljainak elérése érdekében rugalmasan, hatékonyan dolgozunk a közös sikerért. Szolgáltatásaink: Éves kommunikációs stratégia és tervek kidolgozása Komplex médiamegoldások, integrált marketingkommunikációs kampányok Kampánystratégia Médiaku tatás és -tervezés Médiafoglalás és -vásárlás PR-szolgáltatások Rendez vények szervezése és lebonyolítása Innovatív médiamegoldások (pl. mobilalkalmazások, kreatív médiafelületek) Kampánykövetés és -elemzés Közösségi marketing Médiatréningek szervezése Speciális szolgáltatások (médiaauditálás, stb.) Kreatív tervezés Honlapok tervezése, fejlesztése, karbantartása, üzemeltetése Applikációk fejlesztése Kreatívok, bannerek tervezése és készítése Grafikai tervezés Film- és rádiószpotok készítése

Nagyszerű Reklámügynökség - XI. ker.

Nagyszerű Reklámügynökség - XI. ker.

A marketinget nem csak tanácsoljuk, hanem meg is valósítjuk. A megvalósítás nem csak dizájnos, hanem marketing centrikus. A Nagyszerű Reklámügynökség díjmentesen, folyamatos marketing konzultációt biztosít ügyfeleinek minden megrendelt projekt mellé hozzáadott értékként.

Neo Interactive Kft. - XI. ker.

Neo Interactive Kft. - XI. ker.

Neo Interactive digitális reklámügynökség - online marketing ügynökség, webfejlesztés, médiatervezés, keresőmarketing. Online marketing és reklámügynökség, webfejlesztéssel. Szolgáltatások: interactive marketing, multimédia design, webfejlesztés, online branding, mobilinternet marketing és bluecasting, gerilla és vírusmarketing, online kommunikációs tanácsadás, keresőmarketing.

Poplart BTL Kommunikációs Ügynökség - XIV. ker.

Poplart BTL Kommunikációs Ügynökség - XIV. ker.

Vállaljuk teljes arculati anyagok létrehozását és arculati kézikönyvbe fektetését, valamint bármely kiadvány megtervezését, makettezését, nyomdai előkészítését, beleértve a fotózást és szövegírást is. Magas színvonalú csomagolás- és formatervező tevékenységünk keretein belül vállaljuk termékcsomagolások forma- és grafikai tervezését illetve meglévő termékek újracsomagolásának a kialakítását és egyben kivitelezését. Vállaljuk autó- és üzletdekoráció megtervezését, kivitelezését, többféle technológia és alapanyag használatával. Termékeink a következők: Banner- és poszter tartó, állványok, roll-up, kínáló pultok és hostess pultok, mobil bár, sajtófalak, háttérfalak, pop-up, szórólaptartók és prospektustartók, árukínáló rendszerek, polcos állványok, kültéri banner- és poszter tartó állványok.

Produkciós Részleg Kft. - XIV. ker.

Produkciós Részleg Kft. - XIV. ker.

Több mint tízéves médiatapasztalattal és ötéves vezetői, rendezvényszervezői, marketing- illetve pr-gyakorlattal alapítottuk meg a Produkciós Részleget. Tudjuk, hogyan lehet halálhír vagy csődeljárás nélkül, kreatív ötletekkel felkelteni a sajtó figyelmét, értékes médiafelületeken szerepelni, hatékonyan kommunikálni az ügyfelekkel. Gyakorlatunk, maximalizmusunk, kiterjedt szakmai és sajtókapcsolati rendszerünk valamint referenciáink garantálják ügyfeleinknek a legmagasabb szintű, teljes körű kiszolgálást ? a pr-en túl többek között tartalomszolgáltatási, rendezvényszervezési és marketingterületen is.

Hirdetés
Purple Promotion Reklámügynökség - Dunakeszi

Purple Promotion Reklámügynökség - Dunakeszi

Miért Mi? A Purple-t nem mi, hanem a fejekből előtörő kreatív tenger hozta létre, melynek célja, mint lila özönvíz elmosni a haldokló, élettelen, meredt reklámok tömegét, hogy helyére egy új, a gondolatokból előbújó színes, érdekes reklámvilágot hozzon létre. Ha megkeres minket, első gondolatunk nem egy szürkébe forduló, hangtalanul megjelenő ötlet, hanem egy lila ködbe burkolózott figyelemért kiáltó idea lesz, mely kilépve a képzelet világából a megvalósulás felé tartva csak további színeket vesz fel, mely a végén, mint egy szivárvány fog elkápráztatni mindenkit, aki csak felé fordul.

Rosvig Reklámügynökség - Miskolc

Rosvig Reklámügynökség - Miskolc

Rosvig független szellemiségű kreatív emberek csapata a reklám- és marketingpiac kiszolgálásához. Embereink alkotási vágyát munkáink folyamatossága és mennyisége tartja aktuális szinten és fejleszti a mindig jobb felé. Szerencsénkre egyre többen tisztelnek meg bennünket bizalmukkal és bíznak meg nekünk való megrendelésekkel. Az aktuális marketing- és reklámkommunikáció változásait is követjük a régi partnereinknek tekinthető multinacionális cégek országhatárokat átszelő cégfilozófiája jóvoltából. Így a mi folyamatos fejlődésünk az Önök érdekeit is szolgálja.

Tuti menü